⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Tedirginiz.Gs yüzyılı bitmesin, kupalar yine böyle havaya kalksın inşallah

28722 (2).webp

Şunları evire çevire şöyle 4-0 filan yenmemiz lazım artık, iç sahada bir takımın en büyük rakibine bu kadar kötü bir karneye sahip olması yenilir yutulur bir şey değil.
Ama yenilmesinler ona da şükür diyecek moddayız yine.
Şu iç saha maçının ligin sonlarında kaybetmesek yeter senaryosuna denk gelmesinden bıktım usandım yav.

Bizim takım 60. dakikadan sonra motoru kapatmazsa bu maçı kaybetmeyiz. Haftada bir maça düştü, herhalde oyuncular dinlenmiştir.

Bu maçı kaybedersek muhtemelen forum bir sonraki sezon başlangıcına kadar 3 kişi olarak hayatına devam eder. :asd:

Herkese 1 küfür hakkı tanınsa yine ceza almayı başarırız gibi duruyor.

Daha 2. dakikada Sallai'nin atacağı topa söverek kullanırız hemen küfür hakkını.

Lemina ve Torreiranın 2 vites artırmaları lazım yoksa süper kupa finalindeki gibi orta sahada madara olma ihtimalimiz yüksek. Ya da full osimhen ve barışa uzun vuracaksın orta sahayı by pass edeceksin başka türlü kazanmamız zor görünüyor.

Lemina ve Torreiranın 2 vites artırmaları lazım yoksa süper kupa finalindeki gibi orta sahada madara olma ihtimalimiz yüksek. Ya da full osimhen ve barışa uzun vuracaksın orta sahayı by pass edeceksin başka türlü kazanmamız zor görünüyor.
Şahsen birçok defa yazdım, başkaları da yazdı. Orta saha mücadelesine girmek yerine oyunu kanatları yığmalı ve uzun oynamalıyız. Zira rakibin zayıf tarafları bunlar. Kanatlarda zayıflar, uzun toplarda zayıflar. Kasımpaşa'sından Konya'sına alayı uzun ve yüksek toplarla sapladı bunlara.

Adamların tek iyi olduğu şey orta sahaları çok mücadeleci.

Rakibin güçlü bölgesinden kaçınıp zayıf bölgesine oynamak zaten tüm büyük maçlarda yapman gereken bir şey. Abartarak bir örnek vereyim; 2010 Barcelona'sına karşı hangi takım orta sahada üstünlük kurabiliyordu? Adamlarda evet fizik yoktu ama topa %90 sahip oldukları için tüm ayıboğan orta sahaları madara ediyorlardı topun peşinde koştura koştura. Barça'ya karşı herkes mecburen uzun vurarak ve yüksek toplarla gol bulmaya çalışıyordu, o takımın da zayıf tarafı çünkü Pique hariç kısa olmalarıydı.

Geri
Üst Alt