⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Orta saha kurgusu

Torreia Lemina ve Sara çıkmazsak çok zorlanırız

Uğurcan

Boey sanchez apo jakobs

Torreia lemina

Sane sara barış

Osimhen

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 attığımız Juve maçının ertesi gün iki fenerli konuşurken yanlarındaydım. Biri diğerine şöyle dedi, bunlarla maçımıza 4 puan farkla gitmeliyiz. Yoksa işimiz çok zor.
Şimdi biz 4 puan farkla öndeyiz ama tedirginiz. Nereden nereye geldi iş. Hakkaten saçmalık.

Bizim sahada hiç tutmuyor zorlama işte

Tüm maçlar ms1

Şahin yine cins cins postlar atıyor

En önemlisi Ertem Gs alır demiş. Bugün de stattan foto atmış. Nası alacaz bu maçı

Olm ne adamsın yav

Ahmet Ercanlarla Rıdvan Aksuda fener alır demiş nasıl olcak

Keyif almaya bak yenilmeyiz inş kazanacagız .

Allah belanı versin Şahin

1777211244184.webp

Son bir skor alalim maca 3.5 saat varken

Herkesin beklentisi felaket kısır bir derbi ama hiç öyle bir şey beklemiyorum.
Bence iki taraftan biri bariz üstün gelecek ama maalesef kesin biz oluruz diyemiyorum.
Sezon içerisinde oynuyor olsaydık şu maçı muhtemelen analarını laciverte boyardık, tam şu Live veya Juve döneminde olsak hani form olarak.
Bu maçın 0-0 bitme ihtimali yok gibi bir şey bence.

Ya biz ya onlar 2-1, 3-1 falan kazanacak.

İşin kötüsü şu, kaybetsek bile 2001'deki gibi bir mağlubiyet olmaz. Hani öyle bir mağlubiyette canımız sıkılır gerçekten ama Samsun maçına da odaklanırdık. Biz kaybettik mi felaket kötü kaybediyoruz. Ola ki Fenerbahçe bala gte 1 gol bulur ve öne geçerse ve biz yüklenip bi 10-15 dk içinde skoru 1-1 yapamazsak bu maçın 0-3 0-4 olma ihtimali dahi var.

Ama gönlümden geçen 3-1, Sara 2 gol.

Taraftar yönetime falan zaten çok dolu vaziyette, geçen hafta Günay'a patladılar.

Bu maç saçma sapan bir mağlubiyet yaşanırsa valla kimse dinlemez yok 1 puan öndeyiz falan tüm takıma ıslık ve OB & Yönetim istifa sesleri duyulur çok net.

Muhtemel kadrolarin aksine, OB nin sag bekte Boey ile baslayacagini saniyorum. Defansi daha saglam tutmak, hainoglunu daha iyi marke etmek icin

Geri
Üst Alt