⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Bana güvenin bu maçı kazanacağız.
12967.webp

Bu rezil fenere karşı bile kimse de adam akıllı ümit bırakmadılar.

Açıkçası beraberlik çıkarsa galibiyet almış gibi sevinecek durumda herkes. Hakemler, federasyon, bizim kendi kötü oyunumuz derken mağlubiyet geliyor sanki.
Ama böyle olursa da takım karışır iyice. Hele bide maç sırasında hakem artı fenerliler ortayı karıştırırsa bizim takımda kırmızı kartlar hava uçuşur, taraftar saha kapatma falan derken tepetaklak oluruz.
Çünkü hiç bi zaman fenere karşı ortalık gerildiğinde bize yaramıyor.
Umarım yanılırım en kötü beraberlik alırız.

Bu seferde bizim her vurduğumuz gol olsun...

Tedirginlik sadece kaybetmekten değil ki. Barça olsak yine bu tedirginlik sürer, çünkü günün sonunda kaybedersen 1 hafta dalga geçilecek, o şu bu...

Dünyanın en iyi takımı olalım yine Fener derbisi gergin olacak.

UEFA'yı aldık, Süper kupayı aldık, ŞL'de çeyrek final yaptık aynı sene kendi evimizde şu heriflere 1-0 yenildik. 2 sene sonra 6-0 yenildik.

Mucize şampiyonluk dediğimiz sezonlarda 4-0'lık mağlubiyetlerimiz var Fener'e karşı.

Yani bu tedirginlik, stres çok normal.

Fener'e karşı bariz galibiyet üstünlüğünü son 3 sezonda sağladık, benim çocukluğumdan beri bu heriflerle olan derbi hep bela oldu başımıza.

Arada 1 tane Süper kupa finali var işte bu arada onun da skoru aldatmasın, o maç 5-2 mi 5-1 mi ne bitti ama 3-4 de bitebilecek bir maçtı.

İlk golu erken bulursak fark olur. 60’a kadar gol bulamayip cift forvete falan donerse Okan yeniliriz. Yeter ki Okan sacmalamasin gram korkum yok su heriflerden. Tek yapacaklari geride bekleyip kontra oynamak başka numaralari yok. 3 orta sahayla cikip sert oynayacaklar. Macin kilit adami Lemina. Gecen seneki gibi oynarsa gecirmeyiz orta alani. Okaaaan sacmalama su mac kazanalim su maci Okaaaan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asil erken gol bulursak maci kazanamayiz. Kontralarda eli ayagina dolanan bir takim huviyetindeyiz. Tedesco Morinyo'nun genc hali. Mac fenerin sahasinda gecsin. Arkayi saglam tutup Ikinci yari bi tane sallayip kazanalim. Baska turlu pozitif bir sonuc cikmaz. Beraberlik te kotu sonuc degil.

Bu rezil fenere karşı bile kimse de adam akıllı ümit bırakmadılar.

Açıkçası beraberlik çıkarsa galibiyet almış gibi sevinecek durumda herkes. Hakemler, federasyon, bizim kendi kötü oyunumuz derken mağlubiyet geliyor sanki.
Ama böyle olursa da takım karışır iyice. Hele bide maç sırasında hakem artı fenerliler ortayı karıştırırsa bizim takımda kırmızı kartlar hava uçuşur, taraftar saha kapatma falan derken tepetaklak oluruz.
Çünkü hiç bi zaman fenere karşı ortalık gerildiğinde bize yaramıyor.
Umarım yanılırım en kötü beraberlik alırız.

Bu seferde bizim her vurduğumuz gol olsun...
Bizim takım itiraz bile etmiyor kavga filan etmezler .

Bu şikecilerin normal koşullarda bırakın bizi yenmesi beraberlik bile almaları mucize olur. Ama ben direk hocaya güvenemiyorum.

İşin özü bu maçın sonu hüsran olursa emin olun şikeciler kazanmış değil biz maçı vermiş olacağız.

Geri
Üst Alt