⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Giydi formayı çıktı sahaya sarışın bir kanarya girdi koynuma
o.. anca bu kadar ne yaparsan yap s.. Galatasaray

Fener 3lü orta sahayı bozmuş, geri düşersek ismail hamlesi gelecektir, geriye düşmediğimiz sürece hamle ve oyun gücü bizden yana olacak inşallah

Ulan bu takım bu sene evinde LİVEYİ YENDİ, JUVEYU YENDİ, A. MADRİD'LE BERABERE KALDI

Bu takım motive şekilde oynarsa bu atmosferde YEDİ SÜLALENİZİ ZKECEK GÜCE SAHİP

HADİ ULAN KOYUN ŞUUNLARA
Sorun da o ya. Jekyll.and Hyde gibiyiz. Kimin cikacagini bilmiyoruz.

1777220649070.webp

Yunus'a bagli hersey.
Sezon boyu dokuluyor, bu macta ne yapip edip iyi oynamali. Yoksa seneye ilk 11 hayal olur.

Sara bu maclarda iyi oynayan biri, onu neden kestik anlamadim. Bence Lemina'dan daha verimli olurdu.

Sorun da o ya. Jekyll.and Hyde gibiyiz. Kimin cikacagini bilmiyoruz.

Çok doğru tespit. Ama bu maça çok iyi hazırlanmışız söylenenlere göre, bazı oyuncular dahil olmak üzere OB 4 gündür kemerburgaz'da kalmışlar.

OB'nin vakti varken 2. sezondaki şampiyonluğu kutlama maçımız haricinde her lig maçında Fener'e karşı bi plan yaptı ve tuttu.

Yine koyacaz inşallah. En kötü beraberlik.

Maçın en kritik oyuncusu yunus

Domenico Tedesco: "Marco Asensio hazır değil."

Domenico Tedesco: "Yetiştirebilmek için elimizden geleni denedik, ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Asensio’yu riske atamayız; 5-6 ay sakatlanmasına yol açacak bir riski alamayız."

385 kez çise gittim bu nasil heyecan yav topçu olsam top kaybimda donuma doldururdum büyük ihtimalle

Ekstra oynamak zorundayız, bizi ne mi bekliyor ?

* Verilmeyen pen6
* VAR'dan atacağımız gollere ve kartlara taraflı yaklaşım
* Hakemin avantaj taç korner hoca ve seyirciyi provoke etmesi
* Pozisyonlarda verilmeyen yada farklı taraflı açılardan verilen görüntüler ile taraflı anlatım

Kısacası hakem, yayıncı kuruluş ve tff ezikleri oyun içinde tutmak için her türlü hak yeme provokasyonu uygulayacak, bunun bilincinde hepsinin üst üste koyarak ezip geçmeliyiz.

Geri
Üst Alt