⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Bu arada Osi'nin kol tamamen iyileşmediyse oynaması da bir işe yaramaz. Osi gibi temaslı oynayan, kendini sakınmayan bir topçunun o şekilde verim vermesi mümkün değil. Mecbur 90 kiloluk forvetimiz oynayacak.

3 sonucun 2'si sana yarıyor. Yenilsen bile lidersin. Bir zahmet çık ez şunları.
benim korku senaryom süper kupa maçındaki gibi orta sahada ezilip topu teslim etmek.
o şekilde olursa inisiyatif rakibe geçer. bir top içeri girer yeniliriz
hocanın mutlaka bir şeyi değiştirmesi lazım

benim korku senaryom süper kupa maçındaki gibi orta sahada ezilip topu teslim etmek.
o şekilde olursa inisiyatif rakibe geçer. bir top içeri girer yeniliriz
hocanın mutlaka bir şeyi değiştirmesi lazım
Temaslı oynamak zorunda kalırsak, iş orta sahadaki mücadeleye kalırsa her türlü ezerler bizi.
Topu dolaştırmak, oyunu kontrol etmek, tempoya hükmetmek gerekir. Bunu yapabilirsek sabaha kadar koşsun dursunlar.

Bu arada Osi'nin kol tamamen iyileşmediyse oynaması da bir işe yaramaz. Osi gibi temaslı oynayan, kendini sakınmayan bir topçunun o şekilde verim vermesi mümkün değil. Mecbur 90 kiloluk forvetimiz oynayacak.
osi olmazsa çok yüksek ihtimalle 0 puan zaten maç , osi en az %60 ile oynayamazsa yine aynı durum.Tek ihtimali var maçın Osi yüksek perf ile oynarsa yeneriz yoksa başka kazandığımız senaryo yok maalesef.fb 11 kişi topun arkasında bekleyecek çünkü bizi , biz de sette rezil bir takımız o yüzden tek galibiyet ihtimalimiz osinin kendi başına filan yaratacağı pozisyonlara ve presine bağlı olur bu maç

ben olsam 10 numara kullanmak yerine üç merkezle oynarım.
kadıköy'deki gibi ilkay ile başlayıp geriden çıkışlarda rakibin temasından kaçmaya çalışırım.
kanatları da sahayı genişletmek için düz ayaklı kullanabiliriz. hoca neden hiç denemiyor anlamıyorum.

Şaka filan deplasmanda BJK, TS, Göztepe, Gençler ve içerde Başakşehir, Kocaeli gibi zor fikstürden çoğu maçı da Osimhen'siz oynamamıza rağmen rakiplerin 4 puan önünde geçtik. FB'nin kolay fikstürde çuvallaması da bu duruma etken ama işin sonunda istediğimiz avantajı elde ettik.

Bu tarz maçlarda klasik Lemina, Torrera, Sara orta sahası ile çık ve daha önce bu orta üçlü ile hiç kaybetmetmediğimiz gibi yine kaybetmeyiz inş. Kazanmak için de extra güç Osimhen tabii!

Bizim sakin kalmamız lazım.
Kazanması gereken onlar.

Umarım son maçlardaki gibi rezalet bir oyun ortaya koymayız, pek ümidim yok maalesef.

16002.jpg

Açıkçası hiç ümidim yok. Takımda enerji güç yok , muhtemelen Şubat ayı için erken yükleme yaptılar . Şubat ve Mart aylarını çok iyi geçirdik ama Milla ara sonrası felaket.

Fenerin orta sahasına cevap verebilecek gücümüz yok . Yıllar sonra belki de ilk defa orta saha üstünlüğü fenerde olacak. Üstüne üstlük fener tam bir deplasman takımı,geçiş ve baskı oyununda iyiler. Yani bize ters gelecek bütün özellikler mevcut. Tek beklentim bu maçın daha sonra oynanacak olanlara sirayet etmemesi.

Bakalım şampiyonluk şansları benim gözümde %30 Galatasaray, % 30 Fenerbahçe, %40 Trabzon. Bu oranları da dünkü iptal edilen gole binanen veriyorum. 40 metreden gol atsak bir şekilde iptal edecek yapı var karşımızda işimiz çok zor, Allah yardımcımız olsun....

Geri
Üst Alt