⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

abi valla osimhen gençler maçında 90dk oynamalı başka ihtimali yok bu işin yav osi yalvarırım oyna gençler maçında da form tut bir bakalım o elle oynayabilecen mi yoksa harbiden yenileceğiz yani beraberlik bile beklemiyorum ben.Gözünü seveyim iyi dön osi baba 90 dk oyna şu maçta sokalım şunlara yav

Yenersek şampiyonluk kutlaması başlar son 3 haftaya 6-7 puan fark kapanmaz bu sefer elimize yüzümüze bulaştırmadan kazanalım ve Samsunspor deplasmanı şampiyonluk maçı olsun.

Kaybetmeme kredimiz var diye degil.

Galibiyetten baska sonuc kabul edilemez kafa yapisiyla cikmak lazim maca.

Kredimiz var modunda siviyoruz.

Kazanacagiz ve artik yuzde 99 a getirecegiz insallah

2 gün önce geçen sene içerde oynadığımız maçı tekrar izledim 90 dk midem bulandı

yine aynı fiyasko şeyi oynayacağız futbol diye, sodexolu fener de geçen seneki kadar bile etkili olamayacaktır yine berbat bir güreş müsabakası izleriz 0-0 veya 1-0 taraflardan birisinin golü ile biter

Keşke hamsiler kazansaydı anasını satayım şimdi gider bu maçta beraberliğe falan oynarız biz

Beraberlik dışına çıkma ihtimali yok

bu maçta gunduzi dışında fenerde iyi oynayacak oyuncu yok. gunduzi'ye kart aldıracak akıllı oyuncu çıkarsa sindirirsin feneri. hala diyorum karalar bağlayacak durum yok. yeneriz evelallah.

1 puan için oynarsak yeniliriz, içerde döve döve sindire sindire yenmek gerek. Osimhen oynarsa gayet mümkün, oynamazsa da hoca şapkadan tavşan çıkaracak 1 maçlığına

Maçın en kritik bölgesi orta saha. Genduzi-Kante defansif anlamda kusursuz bir ikili son haftalardaki gibi orta sahada yılgın görüntü verirsek orda madara olabiliriz. Lemina-Torreira-Sara çıkacağımızı varsayarsak 3ünün de vites artırması lazım son haftalarda hiçbiri adam akıllı top oynamadı çünkü. Orta sahayı ağır kaybetmezsek yenilmeyiz şikecilerin talisca dışında hücumda fark yaratacak adamı yok ona da şut imkanı verme az biraz sertlik yap yeterli. Forvette icardi asla ve asla süre almamalı Osimhen hazır olmazsa da Sallai falan oynasın forvet daha iyi. Bu maç çata çat çarpışacağımız maç olacak çünkü

1 puan için oynarsak yeniliriz, içerde döve döve sindire sindire yenmek gerek. Osimhen oynarsa gayet mümkün, oynamazsa da hoca şapkadan tavşan çıkaracak 1 maçlığına

Bence hoca hiç tavşan çıkarmaya çalışmasın
Ne zaman farklı bir şeyler denese hem top oynayamadık hem puan verdik
Topçular çıksın çatır çatır oynasın
Panik yapmasınlar yeter

Tezekbahçeye yenelim Trabzon kazansın istiyorum.

Tezekbahçeye üç bile çok.

Şu statta şunlara yüzümüz gülmüyor uzun zamandır. Zaniolo morartmıştı bunları sarhoş sarhoş. Keşke çobani de oynasaydık. Terse döndü herşey

Liverpola, Juventusa oynadığımız gibi cikip Fenerbahçe'yi darmadağın etmemiz lazım

Hakem deyyusluk yapmazsa En az 4-5 cezalı oyuncuları olacak bizden sonra başakşehirle oynuyorlar aklıllı olup sinir uçlarıyla oynamalıyız tek golde çekeriz fişi zaten.. atamıyorsak yemeyeceğiz yapacak birşey yok.

Geri
Üst Alt