tedoç hoca filan değil yav ne ondan ne fbden korkum var benim korkum mıymıy olan bizim takım ruhları alınmış gibi 2-3 oyuncu hariç.Sorun şu ki. fb kapanacak ve biz açamayacağız. Tam tedesconun işine gelen tarzda takımız
tedoç hoca filan değil yav ne ondan ne fbden korkum var benim korkum mıymıy olan bizim takım ruhları alınmış gibi 2-3 oyuncu hariç.Sorun şu ki. fb kapanacak ve biz açamayacağız. Tam tedesconun işine gelen tarzda takımız
Ben de zaten fb'den değil okandan ve bizim takımdan korkuyorumtedoç hoca filan değil yav ne ondan ne fbden korkum var benim korkum mıymıy olan bizim takım ruhları alınmış gibi 2-3 oyuncu hariç.
Tokat manyağı olduk bu seneİnsallah gençlerbirliği maçı iyi bir tokat olmuştur yoksa bu takımın içerde şikecilere madara olma ihtimali düşük değil.
Testi kırıldıktan sonra sür eşeği Niğde'ye.Bu maçı da kaybedersek kimse bir puan öndeyiz demez, tüm stad hocayı istifaya çağırır
Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Sara Barış
Osimhen
Takımda bu maçın önemini en çok kavrayacak ilk 11 bu olur. Singo, Boey, Lang, Sane vs dengesiz ve istikrarsız performanslardan öteye geçemiyorlar. Geçen sezonu bitiren kadroyla çıkıp tüm maç boyu mücadele etmeliyiz.
Kaybedersek direk kovulmalıBu maçı da kaybedersek kimse bir puan öndeyiz demez, tüm stad hocayı istifaya çağırır