⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Süper kupa gitti Türkiye kupası gitti. Fener bukadar mal olmasa ligde gitmişti. Geldiğide kesin değil daha. Durun 3 şampiyonluğu var 4. Ye gidiyor unutmuşum özür dilerim.
Normalde suan sampiyonluk sarkilari soyluyordun Erkan Engin ve Yasin Kol gibiler olmasaydi.

MHK sayesinde yaris devam ediyor.

Normalde suan sampiyonluk sarkilari soyluyordun Erkan Engin ve Yasin Kol gibiler olmasaydi.

O Da çok yardımcı oldu bunlara. Bu maçta beraberlik verseler hemen kabul ederim. Şampiyon olalım. Yeterki bitsin bu sezon

Şu rezil futbolu görmek istemiyorum

Iki ucu boklu degnek gibi bir durum var.

Bir tarafinda MHK TFF vs isleri yuzunden bitmeyen lig sezonu, obur yanda oyun olarak maclarda fisi cekememek ya da erkenden maci cozememe problemi.

Gectigimiz sezon muydu, bir onceki mi hatirlamiyorum . Liginnkirilma maci samsunspor deolasmaniydi, ilk yarida 3-0 yapmistik. O mantalite eksik bugun takimda.

Sahada bir kaptan, sahada ileriyi yonetenin ve sportifte takim-hoca-taraftar ucgenini dengede tutan yoneticin yok.

O Da çok yardımcı oldu bunlara. Bu maçta beraberlik verseler hemen kabul ederim. Şampiyon olalım. Yeterki bitsin bu sezon

Şu rezil futbolu görmek istemiyorum
Iyi de kendine sor, hangisi daha cok yardimci oldu? OB mi? Hakemler ve VAR mi? Cevabi cok net degil mi yani..

Bu sezon zaten onceki sezonlara gore puan sayisi daha az olacagi kesindi, bir defa CL oynadik sonra da oradan bir tur daha ekstra gittik. Bunlarin hepsi ekstra mac ve ektra yorgunluk.

Belli ki oyuncular da hoca da daha cok oraya kafa vermis, zaten bu sezon ki performanstan bu net anlasiliyor. Ligi yaninda gotururum diye dusunmus olabilir zaten ligde pek tatmin eden mac yok bizim adimiza. Ona ragmen hakemler 3-4 macta fenere maci vermeselerdi suan daha rahat ve belkide sampiyonluk olmustuk resmi olarak.

Ya bu okan hoca 4 yılda orta sahanın önemini nasıl anlayamadı hayret ediyorum , orta sahayı boşalttığın hangi maçı kazandın sen , dün ilkay girip lemina çıkınca herkes anlamıştır kaybedeceğimizi.

İnsallah fener maçında 1 - 0 geriye düşmeyiz. Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Allahım inşallah ilk golü biz atarız işimiz dualara kalmış okan hocayla.

Ulan kodumun Saddam'ı! Şampiyon olunca yine Saddam gibi tünele gireceksin. Kodumun kripto ifblisi!!!

Iyi de kendine sor, hangisi daha cok yardimci oldu? OB mi? Hakemler ve VAR mi? Cevabi cok net degil mi yani..

Bu sezon zaten onceki sezonlara gore puan sayisi daha az olacagi kesindi, bir defa CL oynadik sonra da oradan bir tur daha ekstra gittik. Bunlarin hepsi ekstra mac ve ektra yorgunluk.

Belli ki oyuncular da hoca da daha cok oraya kafa vermis, zaten bu sezon ki performanstan bu net anlasiliyor. Ligi yaninda gotururum diye dusunmus olabilir zaten ligde pek tatmin eden mac yok bizim adimiza. Ona ragmen hakemler 3-4 macta fenere maci vermeselerdi suan daha rahat ve belkide sampiyonluk olmustuk resmi olarak.
Orası kesinde bizde böyle rezil oynamayalım ya. Gençlerin yedek kadrosuna elenmek nedir abi

Bu takımda disiplin diye birşey yok. Sirke çevirdi takimi

Orası jesinde bhzde böyle rezil oynayalım ya. Gençlerin yedek kadrosuna elenmek nedir abi

Bu takımda disiplin diye birşey yok. Sirke çevirdi takimi
Biliyorum iste bence 4 sene OB yeter bizim icin. Bu takim bir ust seviyeye cikmak istiyorsa yabanci hoca kacinilmaz oluyor. Set oyununa uygun ve daha pratik bir hoca lazim bize, o yuzden bu hafta sonu su kuslari yenip sampiyon olalim ki sonra hangi hoca gelebilir ona gore kafa yorabiliriz. OB'de gitsin biraz yurt disinda calissin.

Biliyorum iste bence 4 sene OB yeter bizim icin. Bu takim bir ust seviyeye cikmak istiyorsa yabanci hoca kacinilmaz oluyor. Set oyununa uygun ve daha pratik bir hoca lazim bize, o yuzden bu hafta sonu su kuslari yenip sampiyon olalim ki sonra hangi hoca gelebilir ona gore kafa yorabiliriz. OB'de gitsin biraz yurt disinda calissin.
Yurt dışı dediğin Arabistan olur anca

Neyse gitsinde nereye giderse gitsin

Yurt dışı dediğin Arabistan olur anca
Orta seviye EPL veya Serie A ekipleri de olur. Iyi prim yapti bu sezon ve cok sayida Ingilizce roportaj verdi yabanci basina. Bunlari gozden kacirmamak gerek. Elit kulupler almaz zaten de onlarin bir alt kategorisinde olan takimlar da olur.

Ya da Portekiz ligi falan .

Orta seviye EPL veya Serie A ekipleri de olur. Iyi prim yapti bu sezon ve cok sayida Ingilizce roportaj verdi yabanci basina. Bunlari gozden kacirmamak gerek.
Elit kulupler almaz zaten de onlarin bir alt kategorisinde olan takimlar da olur.

Ya da Portekiz ligi falan .
İnşallah öyle birşey olur. Ben bu futbola dayanamıyorum.

Gel artık kodumun maçı! Ne olacaksa olsun artık.

Her ne kadar Fener kötü olsa da bu duruma bizde reaksiyon verecek teknik direktör ve oyuncular yok. Osimhen, Uğurcan, Apo ve Sanchez dışında maçlarda ciddiyet serg,leyen adam da yok. Bir çok kişi görmüştür akşam 1-0 mağlubuz Yunus kenardan ouna girecek gülüş cümbüş geveşek gevşek hareketler sergiliyor. Açıkçası bu ufacık olay bile futbolcuların da, Okan'ın da ne kadar disiplinden uzak olduğunu gösteriyor.

Boyle oldu varsayalim, taraftar kisminda olmasi yuzde yuz banko durumlar.

"Gitsin gitsin diyordunuz, arasiniz simdi OB yi"
"Anti-okancilar kina yakarsiniz"

Bak garanti, yuzde 10000 sunun olacagi mesela o durumda. Gitsin degissin vs diye demiyorum. Tataftardaki defo bu, duzelmeyecek. Fenerliler bunu her sene farkli hoca farkli baskan ile 7 8e bolunme ile yasiyor bugun mesela

Oyle bir duruma geldik, takimin kazanma refleksi yokoldu. Bu olsa zaten gayet her seyi halletmistik, kutlama modundaydik.

Degisim olsada olmasada onumuzdeki sezon cok zorlu gececek.

kenardakilere de sahadakilere de tribündekilere de güvenmiyorum.

sadece kulübün adına güveniyorum golü de o atacak maçı da o kazanacak.

Korkum işlerin ters gitmesi. Aksi halde yenilmemiz mümkün değil.

Tribünler kerem yüzünden gereksiz yere gerilecek. İşler kötü gidince homurdanacak, ilk geri pasta başlayacak sövmeye. Kenardaki zaten işler kötü gitmeye başladığında ilk ortadan kaybolan o oluyor. Köşesine oturuyor. Ne ateşleme, ne motivasyon hiçbir şey yok. Oyuna müdahale etmemesi etmesinden daha sağlıklı.

Tribünde olacağım. Sinirden biriyle dalaşmasam bari. Umarım Kerem’i adam yerine koyup özel ıslık vs işine girilmez. Yokmuş gibi davranıp maç sonu dalga geçmek en iyisi

Teknik ekibe zerre güvenim yok maalesef.
Osimhen oynayabileceği için biraz içim rahatladı. Umarım diğerleri de sahaya karakter koyar. Aksi halde tepetaklak gider takım.

Uğur
Sallai Davinson Abdul Jacobs
Torreira Sara
Sane Yunus BAY
????
%99 böyle çıkacak gibi

Geri
Üst Alt