⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Uğurcan
Singo Sanchez A.kerim
Sane Torreira Lemina Sara barış
Osimhen

Zıbam Zıbam Zıbam kadro. Ortasaha kalabalık açık vermeyiz açık

12 kişi mi oynayacagiz. Hocam orta saha sevmiyor. Fazla orta saha sağlığa zararli

12 olmuş;( tamam.ilkay yerine sara o zaman

screenshot_20260424_230550_samsung-browser-webp.320739

Fener bu maça Kante-Guendouzi-İsmail üçlüsü ile çıkarsa yapılacak şey çok net ; Osimhen ve Barış'a uzun top oynamak. Fener'in bu orta sahasına karşı geriden pasla çıkmak çok makul olmaz havadan oynayıp maçı orta saha mücadelesinden uzaklaştırmak iyi olur. Fener'e galibiyet gerekeceği için bu tarz bir orta saha ile kreatiflik sorunu yaşamaları mümkün sakin kalıp hata yapmamak lazım. Eğer maçı tutarsak Osimhen faktörüyle golü bulma şansımız yüksek öne geçersek işin büyük bir kısmını hallederiz diye düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligin de ki iç sahada taraftar ve takım performansını göstersek feneri dağıtırız. 1 ayda bu havayı kaybettik.

Ahmet Çakar

"Dün karşıma bir video çıktı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a Yasin Kol hakkında soru soruluyor, “Bir şey demeyeceğim” diyerek gülüyor. Şimdi soruyorum: Niye gülüyorsun Sayın Saran? Çok mu komik? Yoksa kimin atanacağını önceden biliyor muydun?

Şimdi Ertan Torunlaroğlu’na gelelim. Rizespor ve Konyaspor maçlarından sonra “Adalet istiyoruz, hakemlerden memnun değiliz, Galatasaray’ı ittiriyorlar” gibi laflar ediyordun. Şimdi neredesin? Atamadan memnun olup suskun mu kaldın?

Fenerbahçe yönetimi her şeyi organize etmiş. Pazar akşamı Galatasaray’a futbol tarihinde görülmedik bir operasyon yapacaklar. Trump’ın Venezuela başkanına yaptığı operasyon kadar ses getirecek. Pazar gecesi maçtan hemen sonra canlı yayında bu hakem ataması hakkında bazı detaylar da paylaşacağım. Çok kötü duyumlar aldım, şimdi anlatmak istemiyorum, ortam gerilmesin."

Bu sadece bir maç değil bir varoluş mücadelesi malum takıma merhamet edilmeyecek
Artık herkes havaya girsin maç modunu açalım haydi sinerji

Sizin mantık su, Fenerbahçe bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Fenerbahçe 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.56 ya inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

Gençlerbirliğine gol atamayan ekibimiz size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
Hayri İsabetli :asd:

G.g. salmış Arda bile maçlarda daha dert etmiş görünüyordu.

korkudan kadro bile kuramıyorum. Okan Buruk farkı burada belli oluyor hiç eli bile titremeden tak tak 11 iri diziyor adam

Geri
Üst Alt