⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Hakem kadrosuna maç öncesi devre arası ve maç sonu tepki çok büyük olacak
Olmamalı. Maç sonuna saklanmalı tüm tepki. Kerem de, Yasin Kol da taraftarın konsantrasyonunu dağıtacak. 2 sene önce MHY ile yaptıkları gibi. Taraftar bu tuzağa kesinlikle düşmemeli

Takım karakter olarak hiç güven vermiyor kaza bela 1-0 geriye düşsek muhtemelen teslim bayrağını çekerler. Geriye düşüp çevirdiğimiz tek maç juventus maçı galiba onun haricinde hiç reaksiyon göremedik takımdan bu sene

Dağ yine fare doğuracak gibime geliyor.

Fener üç merkez orta saha ile uzun vurup dönenleri alıp hücum etmek isticek bizde önde basıp top kapmaya çalışacağız

Az pozisyonlu yüksek tansiyonlu bir derbi görünüyor tahmini skor 0-0 yada 1-1 diye bekliyorum
Bir ihtimal 1-0 bitebilir

Takımın genel hali hocanın formsuzluğu ve hakem faktörü nedeniyle beraberlik iyi gibi görünüyor kazanmak çok zor gerçi kaybetsek bile şampiyon oluruz gibi zira fb basaksehire büyük ihtimal takılır yine de son üç hafta kriz geçirmemek lazım yarın bu iş bitirilmeli

2024'de fener Sami Yen'e nasıl gelecek diye havalanmıştık sonucu malum, şu an herkes aşırı temkinli bu sahaya olumlu yansıyacaktır bizim açımızdan. Rehavete asla yer olmamalı.

3 puanı al ligi bitir

Sizin mantık su, Fenerbahçe bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Fenerbahçe 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.56 ya inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

Gençlerbirliğine gol atamayan ekibimiz size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
Hayri abi bunu Berkay abiye yazdırmalıydık bence

buldum :asd:

g2y7v3.png

Hayrinin bunla ilgili açtıgı konu daha komik idi onu bulalım , hocanın bakışları herseyi özetliyor gibi bişey idi

Juve maçı atmosferi ve oyunu olmalı daha önce yaptık yine yaparız yeter ki isteyelim aynı konsantrasyon olmalı

Uzun toplarda namussuzların zaafiyeti var. Kasımpaşa ve Rize maçlarında gördük. Zaman zaman Osimhen'e atacağımız uzun toplarla ceza sahası içinde kalabalık olursak gol bulabiliriz.

Geri
Üst Alt