⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Uğurcan

Boey sanchez apo jakobs

Torreia lemina

Sane sara barış

Osimhen

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara , o sutu gole cevireceksin. Artik atacaksin o golu.

Singo davidson abdül jacobs
torreira lemina ilkay
barış osimen salai

1777115378807.webp

Çekilirsek kazanma şansımız düşer eis

Bu mallara karşı paldır küldür oynayalım düşüncesindeyim

Paldır küldürde kaza ihtimali yükseliyor ahbert
Bjk maçında öyle olmuştu
Hele orta sahanın formsuz olduğu bi vakitte maçı kitlemek bana daha mantıklı geliyor
Osumen ve uğurcan varken skor avantajı elde etmemiz daha olası ayrıyetten de

Orta sahayı alırsak alırız. Malesef alacağımızı zannetmiyorum. Hatta ikinci yarı yunus Akgün ilkay gündoğan ikilisini bile izleme ihtimalimiz var orta sahada. Çünkü icardi ve Osimhen cift forvet hattını izleyeceğiz ikinci yarı😍😍 müthiş etkili bu ikili bol bol gol atarız o saatten sonra

saneye de dicenki içeri çektiğini vur direkt zaten opsiyon bulamazsa kaptırıp geçiş yiyoruz rakibin kale de boşken al vur abi stad dışına çıksın ne kaybersin 2 tane tuttursan zaten 1i girer en kötü kaleci yok kalede

Keşke oyun kilitlemeyi bilen bir hocamız olsaydı.

Söz konusu adam umarım kazma kürek saldırmak gibi bir salaklık etmez, çünkü buna gerek yok. 1 ve 2. bölgeyi iyi kapatabilirsen şikeciler pozisyon falan bulamaz.

En büyük dezavantajımız (hakem de dahil) hoca müsveddesi. Acil kurtulmalıyız bu adamdan.

Sane aslında tam bu maçların adamı ama ben olsam asla oynatmazdım, oe hakem kesin kırmızı verir çünkü.

Lemina-sara
Yunus

Keşke şöyle başlasak. Fb’ye önde basan her takım duman etti bu sezon. Elimizde osimhenden sonra topsuz oyundaki en kuvvetli adam yunus

Geri
Üst Alt