⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Barış bu fb maçını da boş geçerse kendisini radara alıcam

Keremin bile kaç tane golü var fbsine olm 1 gol at ya jübile yapacan nerdeyse

Yarın kendini parçalamayan futbolcuya çok ağır kufrederim. Şeref izzet meselesi oldu bu maç. Fb ye, süper ligde olan arka bahçelerine, tff ye, mhk ye ŞAMPIYON CIMBOM YAZACAĞİZ...

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Barış bu fb maçını da boş geçerse kendisini radara alıcam

Keremin bile kaç tane golü var fbsine olm 1 gol at ya jübile yapacan nerdeyse
Barış'ın herhangi bir derbide golü oldu mu, bjk'ye de atmadı galiba.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler göte bala bir karambol golü bulmadıkları sürece tehilke yaratamazlar kalemizde.

Tedesco'nun çok az puan farkıyla 2. olması önümüzdeki sezon da devam etme olsaılığını gündeme getireceğinden riske girmeyecektir.

Bizim OB içinse beraberlik ballı kaymak zaten. Yenilgide kesin olarak gideceğini kendisi de biliyor.

Bu yüzden bana göre,
Maç net olarak beraberlikle sonuçlanacaktır.

Dk 8 lemina sarı
Dk 13 Abdülkerim sarı
Dk 19 davinson sarı
Dk 27 gol: k. Aktürkoğlu 0-1
Dk 40 lemina kırmızı
Dk 73 toreria sarı
Dk 84 singo sarı
Dk 89 osimhen sarı (bu arada fbye faul bile çalınmadı bu dakikaya kadar)
Dk 90+3 gol : osimhen 1-1
Dk 90+17 gol: semedo 1-2
Dakika 90+19
kırmızı kart: yunus Akgün, baris alper, sane, osimhen, Abdülkerim, okan buruk, yedek kulübesinde 3-4 yardımcı.

Cirozlar değil fizik gücü olan adamlar ile oynayıp vura vura yenmeliyiz. normalde deplasman takımlarını favori görürdüm ama bu sefer fener risk almak zorunda 3-1 gibi bi skor bekliyorum.

Osimhen çok dikkat etmeli agresif olmamalı osimhen kırmızı kartın zeminini hazırladılar yok çok itiraz ediyormuş yok bjk maçlarında kırmızı görmeliymiş yok o kolla oynayamazmiş şuan yasin kol denilen yavşak bunun talimatını aldı hazırlığını yaptı "bakın en ufak itiraz affetmem" tarzında kart gosterebilir

Geri
Üst Alt