SL 25/26 H:31 | Konyaspor 2-1 Trabzonspor | MS | 27 Nisan | beIN Sports 1

Gs'ın kendi üzerine düşeni yaptıktan sonra, rakiplerin çırpınışlarını izlemek harika bir şey ya.

Ne bok çıkarsa çıksın bu maçtan.

TS yenerse, Fb 3. oldu diye seviniriz.

TS puan kaybederse, Samsun maçında matematiksel olarak şampiyonluk ilan etme şansımız doğacağı için seviniriz.

fenerin 2. olması bizim için daha iyi, çok erken sezonu açarlar, ön elemede yine domalırlar dalga falan geçeriz. oldu da bala gote CL'ye katılsalar, zaten paramparça olurlar her maç 6-7 lik olurlar. her türlü win win. bu sebeple konyanın kazanması çok önemli lig açısından. hem de samsun maçında bizim paşalar yine oynamayacağı için puan farkı da önemli.

Berbere bitsin haftaya yenip Antalya maçında şampiyonluk kutlayalım. O maça 10 yaşında kızımızda götürmek istiyorum. 10 mayıs doğum günü. Acaba kızım için biletsiz girişe izin verirler mi

Bu maçta ts tarafındayım. Fbnin 2. olup düsük de olsa şl ihtimalini kovalamasını istemem. Şampiyonluğu garantileyeceğimiz maçın da icerdeki antalya maçı olmasını tercih ederim

Keyif dolu bir 90 dk, oturup izleyeceğim. Ts yenerse malların ikinciliği de gidecek. Puan kaybederse şampiyonluk daha da garantilenecek. Win Win. Sabırsızlıkla bekliyorum.

1777277095966.webp

fenerin 2. olması bizim için daha iyi, çok erken sezonu açarlar, ön elemede yine domalırlar dalga falan geçeriz. oldu da bala gote CL'ye katılsalar, zaten paramparça olurlar her maç 6-7 lik olurlar. her türlü win win. bu sebeple konyanın kazanması çok önemli lig açısından. hem de samsun maçında bizim paşalar yine oynamayacağı için puan farkı da önemli.

CL ön elemelerine katılmaları transferde ellerini güçlendirir. Es kaza katılırlarsa onun bütçesiyle kadro kalitelerini artırırlar. 3. olmaları bizim açımızdan mükemmel olur bence.

Bazı renkdaşlar son maç yapılan şerefsizliklerden ötürü haklı olarak çok öfkeliler ama Trabzon ne yaparsa yapsın bizim rakibimiz değil zaten. O yüzden fenerin beter olması çok daha önemli..
Haa diğer yandan henüz şampiyon olmuşta değiliz, o yüzden Trabzon'un bu akşam puan kaybınada üzülecek değiliz elbet :)

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mallar kesinlikle 2.olmalali valla bunlar olursa seneye 10. Bile oluruz ülke sıralamasında bunlar konferansta moldova takımı bile yenemezler zaten.fb 2.olsun bari uefaya gitsin

Kimi destekleyeceğimi bilemiyorum. TS yenip 2. olsa bile bir sonraki maç gider beşiktaşa yenilir yine fb 2. olur.

Konya kazansın bu lazlar kendilerinden öyle nefret ettirdilerki fenere daha çok sampati duymaya başladım o derece.

Geri
Üst Alt