Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
konya'ya bi daha topçu falan vermeyin esenler erok falan daha iyi vefali bunlardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga 4 senedir olamadiktan sonra simdi mi olacakti sen 4 senedir bizim takimi takip etmiyor musunböyle bir berkan eren elmalıdan daha iyi bir alternatif olur diye düşündüm
Yok bizde sol bekte icine etti hep. Eren cok daha iyiböyle bir berkan eren elmalıdan daha iyi bir alternatif olur diye düşündüm
HangisineBiz bu salaklara nasi kaybettik ya
haklısın sevinçten gaza geldim büyük olasılıkAga 4 senedir olamadiktan sonra simdi mi olacakti sen 4 senedir bizim takimi takip etmiyor musun
Berkan zaten oynatilmiyordu o yuzden gitti bizden, OB kendisini takimda dusunmuyordu.
tam mesajlaşırken GSLI BERKAN SOKTU.ben etimle kemiğimle fbden daha çok nefret ediyorum bunlardan , fbye bir alışılmışlık,bir rekabet var en azından bunlar tam yüzsüzler beter olsunlar
Burada yazılanlara bakılırsa bonservissiz verdiğimiz adamı 7-8’e almaya razı bir çok kişi var.Yazdıklarınızda ciddi misiniz
Ne berkanı abicim
psikolojileri gerçekten çok bozuk. makul insandır diyebileceğim tanıdııklarım bile akla zarar yorumlar yapıyor. bizim elimize farkı açmak için bir sürü fırsat geçmemiş sanki.Bu Fbliler diyor ya kaç kez elimize fırsat geldi değerlendiremedik diye. Diğer taraftan da 2. lik için Ts'nin eline kaç kez fırsat geldi, değerlendiremiyorlar. Bu maç daha bitmedi tabi de Konya maçın hakimi ve golü çoktan hakketmişlerdi.
merti engelledikten sonra febe rizeden son dk gol yedi tese başaşşaktan son dk gol yedi febeye 3 tane sapladık teseye şuan 2 saplıyor konya müthiş bir çarHangisine
Bordo salaklarinaHangisine