SL 25/26 H:32 | Antalyaspor 0-0 Alanyaspor | MS | 3 Mayıs | beIN Sports 2

yav şu adamlara bak yemin ediyorum şu pttde ilk 6daki takımdan bile net daha kötü bir takım ama öyle saçma bir takımız ki ben şunları yener miyiz hiç emin değilim valla hani daha başka ne olabilir yani ads ile mi oynaman lazım şampiyon olmak için ama gider gereksiz gibi paşa maçına bırakırlar işi üstüne osi,barış falan da sarı yer

yav şu adamlara bak yemin ediyorum şu pttde ilk 6daki takımdan bile net daha kötü bir takım ama öyle saçma bir takımız ki ben şunları yener miyiz hiç emin değilim valla hani daha başka ne olabilir yani ads ile mi oynaman lazım şampiyon olmak için ama gider gereksiz gibi paşa maçına bırakırlar işi üstüne osi,barış falan da sarı yer

Ben işte bunu Avrupa ligi için diyordum ulan ne şanslıyız 6 maçta 1 gol atmış kievler geliyor falan diye.

Bizim takım köy takımlarını prime barcelona gibi oynatıyor.

Bu kadar endişeye bu maçı takip etmeye gerek yok Antalya gümrük de dahil ligin en etkisiz takımı ayağımıza sıkıp ilk dakikalarda kırmızı gibi kendi kalemize gol gibi bir mallık yapmazsak yenip şampiyon oluruz

Valla Antalya çok zayıf takım ama haftaya biz şu Alanya kadar üstünlük kuramayız bunlara. Bize karşı oynayan takım en iyi performansını sergiliyor.

şimdi kafama takılan birşey var küme düşme stresi ile gelse daha iyi değil mi? yani yenmek zorunda olsa kapanmayacak? açık oynayacak? 1 puan bile yetmese mesela? mesela rahat olsa daha kötü yansıyor bazen kocaeli maçı gibi içerdeki

şimdi kafama takılan birşey var küme düşme stresi ile gelse daha iyi değil mi? yani yenmek zorunda olsa kapanmayacak? açık oynayacak? 1 puan bile yetmese mesela? mesela rahat olsa daha kötü yansıyor bazen kocaeli maçı gibi içerdeki
Rahat takım mı daha tehlikeli stresli takım mı konusu her zaman bir polemiktir zaten. Net bir cevabı yok.
Yalnız bunlar yenilip de gelse de yenip gelse de hayvan gibi kapanacaklar zaten. 1 puan alıp son hafta kocaeliyi yenmeye çalışacaklar.

Yenilip 28 de kalırsa asıl o zaman 1 puan alıp son hafta Kocaeli rahat yenerek 32 ile kalırım diyebilirler.

Sami zaten geçiş oynatan bir hoca bizden daha önce 2 defa da puan almış bu sen Fenerden aldı benzer şekilde.

O yüzden ne olursa olsun biz çok iyi oynamazsak zor maç olacak.

Ama bence kazansınlar 31 yapsınlar G.Birliği yenilsin 28 de kalsın. Kayseri de kazanamazsa son hafta 1-3 puan bizi ligde tutar o maça cezalı oyuncu olmasın diyebilirler.

2 kez liver juve yarı final yapan a madrid şikeciler hiçbiri çıkamamış staddan biz antalya ne olur diyoruz ? Keşke bizler kadar sahiplenseler takımı emin olun tüm bu başarıları yapan taraftar abi.. şamp olduğumuz beşiktaş başak maçlarını filan iyi hatırlayın alayını taraftar aldırdı..

Bu kadar endişeye bu maçı takip etmeye gerek yok Antalya gümrük de dahil ligin en etkisiz takımı ayağımıza sıkıp ilk dakikalarda kırmızı gibi kendi kalemize gol gibi bir mallık yapmazsak yenip şampiyon oluruz

Yapmayız diyemiyoruz işte malesef

Geri
Üst Alt