SL 25/26 H:32 | Fenerbahçe - Başakşehir | 20:00 | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Kaos
Istifa sesleri
Sahada kavga edenlerin oldugu bir mac olsun

*vasf bira koltuk*

Bunlar 2. olursa kac eleme oynuyor 3. olurlarsa kaç eleme oynuyolar bilen var mı?
3.lukte avrupa ligi playofftan gidiyorlar (galiba)

Edit: yok 2 turnuyorlar her ikisinde de . 2inci Cl de (elenrise AVL playoffa), digeri AVL (elenirse konferans playoffa)

Son düzenleme:

Şu tablo sorunu yanıtlar her ne kadar Tspor üzerinden örnek verse de 3. olanın Avrupa yolu burada özetlenmiş. FB'nin 3. olması durumunda devreye ZTK'yı kimin alacağı da giriyor. vs...

Şikeciler 2. olursa şlde 3.olursa avrupa liginde 3er eleme oynayacak yani. Şl elemelerinde seri başı olacakları için küçük de olsa şlye katılma ihtimalleri var o yüzden ts 2. olmalı mümkünse

Taraftar protesto edip tribünleri Boşaltmazsa o zaman olası bir mağlubiyette bütün sezonun stresini sahaya dalıp çıkartabilirler , güzel manzaralar görebiliriz diye umuyorum

Şikeciler 2. olursa şlde 3.olursa avrupa liginde 3er eleme oynayacak yani. Şl elemelerinde seri başı olacakları için küçük de olsa şlye katılma ihtimalleri var o yüzden ts 2. olmalı mümkünse
Bu kismi hic onemli degil.

Fenerbahce serefsizliklerle, terbieysizlerle, aglamakla ödül niteliginde seyleri gormemesi lazim artik.

Trabzonun en azindan teknik direkoturne falan bakiyorsun, bir cabasi var, ileri geri buyuk terbiyesizligini ben hatirlamiyorum (trabzon yonetimi les otesi ayri konu).

Biraz degismesi lazim bu islerin, hakedenin gitmesi lazim gunun sonunda.

He trabzon bir halt yiyebilecek mi vs ayri konu, daha konferansa bile kalamadilar gecen sezon. Sezon icinde dr ugrasmadilar o fiksturle, ona ragmen avantajli degiller hala tam anlamiyla.

fb ikinci olmayı gerçekten istiyorsa bunu göstermek ve kazanmak zorunda. Disiplini elden bırakmayıp İKİNCİLİK hedefinde ciddi olup olmadığını ilk 20 dakikada belli eder zaten.

3. yıldzı samsun deplasmanında
4ü de başak ifb maçının neticesinde takmıştık
5i bu şekilde takmak cevval olurdu takmamış olsak

Geri
Üst Alt