Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.482
- 36.033
- 2.773
Haftaya ilk 15-20 dk fişi çekemezsek biteriz hakem devreye girer yaparlar bi şeyler Antalya'da direnecek küme düşmemek için zor
5 atarız rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya ilk 15-20 dk fişi çekemezsek biteriz hakem devreye girer yaparlar bi şeyler Antalya'da direnecek küme düşmemek için zor
Ne şampiyonluğu hocam?BEN BU ŞAMPİYONLUĞA SEVİNMEM ARKADAŞ
senden akıl alacak değilim herhalde, teşekkürler önerin içinSimdiden sal bence. Herkesin hayrina olur, renktas.
HahahahahshahagagagaOsimhen iyi teklif gelirse net satılmalı. Daha maçın başında yazdığım şeye geldi herkes
ruhsuzball oynayan herkes ismine cismine tarihine bakılmadan bu yaz yollanmalı arkadaşİcardi başlıgına git son günlerde yazılan rezillikleri gör dostum hala kalsın deniliyor
bu taraftar grubu ile malesef degişim imkansız
zaten bundan önce de pek kurmuyorduk ki renktaş, günay varken de uğurcan varken de genelde ileri şişirip düşen topu almaya çalışıyoruzKaleci Batuhan olmuşken artık geriden oyun kurmaya çalışmasak mı acaba...
Ben sevinirim de. Bu rezillere antalya karşısında güveniyor musun desen hayır derimBEN BU ŞAMPİYONLUĞA SEVİNMEM ARKADAŞ
Fener her türlü yardım eder diye dusunuyordurUlan bari osi ve barisi cikar da cezali duruma düsmesinler
Bitti su mac zaten