⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

beyler bugün 0-2 0-3 çakıp geçiyoruz formaları hazırlayın, akşam tur için ümraniye-ataşehir civarında ikamet eden rtaşlarla grup oluşturalım

daha geçen hafta yaşananlar ortadayken böyle şampiyonluğun değerini kendince düşürmeye çalışan it oğlu itleri bloklayıp geçelim

böyle birkaç şaban birbirlerini gaza getirip boktan fikirlerinin genelde de hakim olduğunu falan sanıyorlar

Heves yok diyenin aklına edeyim vallahi akşam olmadı bir türlü sokağa çıkıp kutlayalım.

daha geçen hafta yaşananlar ortadayken böyle şampiyonluğun değerini kendince düşürmeye çalışan it oğlu itleri bloklayıp geçelim

böyle birkaç şaban birbirlerini gaza getirip boktan fikirlerinin genelde de hakim olduğunu falan sanıyorlar

Yav su mavi tikli hesapları görmeme eklentisi falan yok mu. Ragebait ya da sicmik post giriyorlar sırf etkileşimden para kazanmak için. Ulan Musk tek düzgün sosyal medya vardı onu ne hale getirdin Allah bildiği gibi yapsın seni

Kardeşim gitti maça ben gitmiyorum. Heyecanlanıyorum çok tepki gösteriyorum bu saatten sonra kim vurduya gitmeyelim.😂

Uğurcan Çakır götürülmemiş mi inşallah sonradan kendi gitmiştir. Şampiyonluk maçı sonuçta. Oynamasa da takım arkadaşlarıyla o mutluluğu yaşamasj gerekir

Geri
Üst Alt