⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

maç sırasında bu platforma girmeyeceğim diyorum. Yine giriyorum. Bazen talimatla burada negatif pompalayan tipler olduğunu düşünüyorum.

Eğer öyle değilse 3 sene şampiyon olmuş takım. Bu sene Avrupa’da Liverpool, Juventus gibi takımları devirmiş takım. Son 3 hafta kala %99 ihtimalle 4. şampiyonluğu almış takım. Bu denli eleştirilemez, sanki bitik durumda gibi yorum yapılmaz. Sağlıklı bir psikoloji göstergesi değil.

Maç sonu girerim, yoksa birine dalacağım burada

Sara olsa kornerden 1 tane tıklatmıştık

şu adam duran top icin bile oynamalı

Orta saha calismiyordu zaten umarim Ilkay ilac olur

Bizim hocanın olayı bu, 4 senedir böyle niye şaşırıyorsunuz ki
Rakip iyi takım oyunu çıkarsa karşımıza hep aynısı oluyor
İsterse kadro değeri 10 katı olalım farketmiyor, rakip istediklerini rahatça yapıyor

Sara ve Lang'da girmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk geçen hafta kızıyordu sanki şampiyon olmuşuz gibi oyuncular seviniyor Bu benim hoşuma gitmedi diyordu anlaşılan Bir haftada takımı kendine getirememiş oyuncular hala Geçen hafta şampiyon olduklarını sanıyor.

Arada olsa dediğin doğru da. Deplasmanlarda çok oldu bu durum

Çok oldu dediğin durum doğru kardeşim.. Olmaması gereken maçlarda oldu haklısın.. Zaten bende, forum da o maçlarda yeterince tepki verdik diye düşünüyorum..

Ancak Samsun bir Kocaeli, Gaziantep, G. Birliği değil.. Araya iyi top atan adamları ve iyi bir ileri hattı olan bir takım.. Malum bizim defans hattı da belini döndürene kadar mevsimler geçiyor..

Torreia çok kötüydü valla

Doğru değişiklik

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt