⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

HHPrPBWW4AA8HvD

sampiyonluk gelince fenerin attıgı futboldan 0 almıssın ve maymunlu twite cevap gelecek mi?

Topçu olarak üst üste 4 sene, td olarak da üst üste 4 sene şamp olabilmek muazzam başarı ya

Ama bunları başarmış birinin taraftar tarafından hiç sevilmemesi hatta nefret edilmesi de muazzam başarısızlık

Ah ulan tembel adam ne olurdu biraz teknik taktik bileydin,izin dağıtmasaydın,her transferin karavana olmasaydı falan biz de seni bağırımıza bassaydık ah ulan ahh be

Osi sallai ve barışın yok yere sarı kart sınırına gelmiş olmaları canımı sıkıyor

Samsun kanatlardan içeri giren ceza sahası dışına yay çevresine topu çevirip bol bol şut deneyen takım. O kısımda dikkatli olmalıyız.

Osimhen ve Barışın kart konusuna ekstra dikkat etmesi gerekiyor

Emre kilinç ntcham celil yüksel çok önemli eksikler çok net kazanmamız lazim

Okan Hocamızın ilk sezonunda söylemiştim en kritik şampiyonluk diye.Keza o yılı kaybeden kulübün üzerinde şampiyonluk stresi ve baskısı artacak dolayısıyla da sonraki sezonlarda şampiyonluk daha da zor olacaktı.

O günlerden bugüne geldiğimizde yarın muhtemel bir Samsun beraberliği ile (FB Başakşehir'i yenemez muhtemelen.)
yine tura çıkıyoruz. Bildiğimiz Cimbom zaten kazanır da şampiyon olur!!!

Bu seneki şampiyonluğun farkı önümüzdeki yılları da domine edecek bir kadro kalitesini barındırıyor olması. 2011-2014 ya da 2017-2019 dönemlerinde kadrolar miadını doldurmuştu ve kadroyu yenileyecek ekonomik güç yoktu. Bu kadro ise Muslera'nın da İcardi'nin de yerine daha iyilerini buldu. Dengeli bir dönüşümü hem de daha kaliteli hâle gelerek çözdü, çözüyor.Hep konuştuğumuz Bayern gibi olmasa da (Bence o başka bir büyüklük, rahiplerin en iyi oyuncusunu da alarak başkasının yaşamasına izin vermeyen ayrı bir yapı.) PSG tarzı ligini sürekli domine eden bir döneme giriyoruz. O yüzden bir yandan kendi şampiyonluk rekorumuzu egale ederken diğer yandan da bu rekoru sürekli geliştreceğimiz başka bir dönemin kapılarını açıyoruz.

Bir de bu şampiyonlukların nesiller üzerinde eskiden çok daha etkisi olduğunun da farkında olmalıyız diye düşünüyorum. Çünkü internet, iletişim, sosyal medya vs. etkisi ile başarilar çok daha geniş kitlelere yayılıyor, ulaşıyor, konuşuluyor. Dolayısıyla başarı da başarısızlık da kendi tsunamisini oluşturuyor. Eskiden ilk 5 yıl zorunlu eğitim iken şimdi okullarda 4+4+4 =12 yıl ile her eğitim kademesinde kulubümüz bir eğitim dönemini başarılı kapatıyor. Buna karşın ezeli rakibimiz çocukları ilkokul kapısından girip liseden mezun olurken sıfır(0) çekiyor ve o dönem okul sıralarında yaşanılan "zorbalıkları! " bir düşünün. Zaten psikolojisi bozuk bir caimaya bu sefer kaybetmeyi alışkanlık hale getirmiş yeni nesil daha katılıyor. Biz ise bir +4 daha yaparsak üniversite dönemini de katarak eşsiz bir başarıya daha yaşamiş, yaşatmış olacağiz. Çok büyük iş!
Yarın yapacağimız ilk iş tur için aracı bayraklarla süslemek olacak. Şampiyonsun Galatasaray...

Geri
Üst Alt