⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Singoyu sok bu ne ya
Screenshot_2026-05-02-20-59-29-340_com.sofascore.results-edit.webp

Oynanan gereken maçta Sallai bek olur
Ama atlet rakibe açık sahada Sallai bek olmaz
Singo olur Boey olur

Şunu birisi Okan buruga anlatsin

Sakin kalmak lâzım, TS 10 kişi ve mağlup, FB berabere ve kaybetmesi muhtemel. Samsun'da maçin sonunu getiremez bu kadar tempo ve baskıyla, illaki ikinci yarı sonunda düşecektir.

Bize seneye 10 transfer lazım 6 tanesi ilk 11 e keşke okanın kendiside ayrılsa diyeceğim

Saçmalama kardeşim. Senin bakış açın gevşeklik ve ciddiyetsizlik. Çıkıp maçı kazanmadan kupa vermiyorlar bize. Bu neyin rehaveti
Ok siz haklısınız. Korkaklığa devam..

Bak konu altında “Fener maçını kazanmasaydık, şampiyonluk giderdi” falan yazanlar var. Aynı kafa zaten her puan kaybettiğinde “Eyvah” diye altına sıçan tipler. Böyle özgüvensiz devam. Karşımızda olan takım da zaten çemişgezekspor.

Gayet iyi gidiyor işte maç dengede. Her b.ku eleştirmeyi bırakmak lazım. Adamlar şampiyonu yenme psikolojisiyle çıkmış işte.

Maçlar böyle bitse de şampiyonsun. Velev ki kaza oldu haftaya olursun. Kaldı ki ulu Fener de 5 atmıyor. Yenme ihtimaller bizden düşük

Samsun artık sakatlamaya oynuyor, hakem pisti resmen. Maçı bıraktı. Rezillik resmen

"şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. biz buraya şova gelmedik. o şovu tribünde yapıyorlar. o bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. siz galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. kendi futbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. nedir bu haliniz? maça çıkıyoruz, kupa finaline ! tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. siz böyle mi geldiniz bu yerlere? ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. inşallah beni yanıltırsınız. oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. size yakışan budur. büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur"
Biz buraya sova gelmedik

Burda herkes aklinda tercumanin "This is not a show" cumlesini soyler

Genc topçularla harman yapilmali. 30 yaş üstünü defedin gitsin artık. Bu temposuzluk dinamizm eksikliği midemi bulandırıyor. Teknikler desek o da yok arkadaş yok. Pas bile yapamıyor bu takim ya

Geri
Üst Alt