⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Herifler bi tane gol yiyince maci birakiyo ya aklim almiyo. 2-1 geri dusunce maci birakti reziller. Sene basindan beri ayni bok. Geri dustuklerinde maci ceviremiyolar yeltenmiyolar bile. Gotu boklu Samsun’dan 5 yiyecek rezil oglu reziller. Yine koca yilin emegini bok ettiler. Sampiyonluk macinda tarihi fark yiyo reziller. Fb yerine baska bi takim olsaymis kesinlikle verirlermis bunlar sampiyonlugu. Yonetiminden teknik direktörüne futbolcusuna hepsi gitmeli sezon sonu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk'un hoca olmadığının en büyük kanıtıdır bu maç. Kimse kusura bakmayın takım şampiyon oluyor hocanın en ufak bir katkısı bile yok. Bedavadan konuyor işte.

yok dostum öyle deme, okancılar gelir şimdi linç ederler !!

okan hocaysa ben einstein' ım

Okan Buruk bizden sonra hull city’e de gider. Bjk’ye de gider. Hatta fb bile yapar iki üç sene geçse unutulsa aralarındaki husumet.

Ben geçen haftaki maçın abartıldığını düşünüyordum zaten. Bu takım milli aradan beridir top falan oynamıyor. Kazandığımız maç Gençler maçı ıkına sıkına . Geçen haftaki maçta bence fenerin hediyesi. Antalya maçı da zor geçecek. O sağ kanattaki çocuğu kim tutacak bakalım. Şu maçı almaliydik.

Geri
Üst Alt