Samet Köroğlu
Sarı Üye
- 10 Haziran 2009
- 727
- 170
- 1.483
2 sene daha bu okanla devam etme fikri varsa, yönetimde istifa etsin bi zahmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener bütün maçlarını kazandığı takdirde bize 2 puan lazımAntalya da beraberlik alırsak noluyor benim kafa yandı da
Soldaki adamları varAntalyada kontra oynayabilecek 1 tane adam yok hepsi hantal o yüzden rahat yeneriz rahat olun
Antalya yenersek şampiyonuzAntalya da beraberlik alırsak noluyor benim kafa yandı da
hay ağzına sağlık, biz okan hocayı eleştirenler fiyat/performans olarak değerlendiriyoruz, anadolu takımından bilmem kaç kat üstün kadron varsa, los galacticos kurduysan en azından anadolu takımlarına karşı şiir gibi oyna rakibi ez, biz düzenli olarak pozisyonlar da veriyoruz, adamlar atamayınca veya kaleci kurtarınca takım süper oluyor herhaldeonun morali bozulur eleştirmeyin bunun canı sıkılır ıslıklamayın şampiyon hocaya tek kelime etmeyin diye diye bu takım bu hale geldi her hafta rezalet oyun izlemekten bıktım bu kadronun hakkı bu değil
Kasımpaşa maçına kalıyor irfan emre felan
Umarım ders alırlarNeyi güzel oldu yav. Bu takım bize işkence çektirmeyi seviyor