⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

images

Seneye 5 Yıldızlı Formayla 5. Şampiyonluğa!!!

Bu takım taraftara işkence çektirmeyi seviyor demedik boşuna. 7 puan farktan olayı yine nereye getirdiler gördünüz mü

Lemina keske fazla sakatlanmasa yahu

Galatasaray böyle anlarda stres yapmamasıyla, işini erkenden bitirmesiyle meşhurdur. Bize yakışmayan, kızdığımız bu. Yoksa başarı karşısında şımarıklık vs değil.

Özel Kutlama olacak, ana bendede ufak birşeyler yapilabilinirdi bugün
işte bunlar ufak şeyler

zor değil abi stadın tepesine havafişek koyup 5-10dk boyunca patlatmak. ne bilem basit şekilde ışık showu veya dronelarla basit bişey yapılabilirdi

hep diyorum bu tarz şeyleri hiç bilmiyoruz

Normal bi oyunla ilk yarıyı 3-0 önde kapatırdık. Stres yakışmadı

Kadro ve bütçe olarak rakiplerinle aranda ciddi fark var. Çok daha önceden şampiyon olmalıydık. Olay infiale gidiyordu. Lig performansını hocanın vasat buluyorum.
Hocam o kadar T.d. geli.gitti.bu takımdan.

Hangisi 4 kere arka arkaya Şampiyon yaptı?

Adamlar iyi hazırlanmış Antalya harbi adamlar final maçı oynadı. İşte gol gecikince sıkıntı abi erken çözcen bu maçları

Öldürdünüz bea. Böyle kolay görünen macta bile. Sonucta rakipte düsmemeye oynuyor kolay degil. Neyseki iyi bitti. Artik teknik heyete futbol oynatabilen yardimcilar alinmali.

ilk 10 dakikada 3 kez bomboş pası dışarıya attık
normalde de yerleşik savunmaya gidemiyoruz ama takımda korku ve gerginlik vardı.
pek yakışmıyor böyle şeyler galatasaray'a ama bir şekilde bitirdik.
nefeslenip kutlayalım. sonra yapacak işler var.

Şampiyonluk maçında frikikten gol yemek de acayip gerçekten.

1778354430361.webp

Kat Kerkhofs: "Asya'da geziye çıkmıştık. Bugün burada kutlama olacağını biliyorduk ve onun için geldik."

Aslında direkt o.sampiyonluk.tshirt satışta olmalı..baktım.henuz koyamislar GS Store 'a

Geri
Üst Alt