Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
@Mehmet Mehmetoglu foruma kıymalı pide ısmarlayacakmış şampiyon olursak. Lütfen bunu o sevinç ile atlamayalım.Forumu kapatiriz oyle olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu foruma kıymalı pide ısmarlayacakmış şampiyon olursak. Lütfen bunu o sevinç ile atlamayalım.Forumu kapatiriz oyle olursa
Insan.bi haber verirMerhabalar Iskender. Mac biletini kardesine devredecegini soylemistin. Niyetin hala ayni mi? Eger maca gitmeme niyetin baki ise, ben Amerika'dan bu mac icin geliyorum. Parasi dert degil ama daha evvel karaborsa'dan hic bilet almadim. Dolandirilirim diye cekiniyorum. Ucreti karsiligi biletini devretmek istersen ben biletine talibim. Sevgiler.![]()
Ow super , benim niye haberim yok? yenelim o zaman bari.@Mehmet Mehmetoglu foruma kıymalı pide ısmarlayacakmış şampiyon olursak. Lütfen bunu o sevinç ile atlamayalım.
Tahsilatı senin yapman icap eder. @Mehmet MehmetogluOw super , benim niye haberim yok? yenelim o zaman bari.
ya bilader ben kiymali pide nedir bilmiyorumTahsilatı senin yapman icap eder. @Mehmet Mehmetoglu
yardımcı olayımya bilader ben kiymali pide nedir bilmiyorum
Son anda karar verildi Arif Hocam kusura bakma.Insan.bi haber verir![]()
bende de 0-1 yeniliyodukrüyamda ilk golü antalya attı beyler, benim rüyalar genelde çıkar hayrola

4 yahut 5-0@Mete Temiz abi bir cumle