⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

ulan yenip sampiyon olaydiniz 2 hafta tatil yapacaktiniz. Simdi cikin oynayin bakalim. Hele bi galibiyet alamayin o zaman gorurum ben sizi

Bu maçı kazanamaz Osimhen cezalı olursa tarihte ilk kez şampiyonluğu verme ihtimalimiz azımsanmayacak derecede artar o kadar kritik maça çıkıyoruz son maç Paşa deplasmanı el ayak öyle böyle titremez.
o kadarda değil

Kalan 2 maçta 2 beraberlik bile alsan ikili averajla şampiyon oluyosun

Üstat hocanın devam etme konusunda fikrin ne ?
Hocadan daha büyük sorun bu kadro net olarak doymuş bir tek Yunus maçın başından beri kendini yırtıyordu.

Sanchez filan komple iptal, Lemina bir tek fener maçlarında var, haftaya şampiyon oluruz ama asıl sınav seneye olacak eğer hoca yine Torreira, Sanchez tutmaya çalışırsa onlada yolları ayırmak lazım.

Tam anlamıyla final maçı bu maç fişi çekilmeli son hafta iş zor

antalya nasıl takım renktaşlar cezalı falan olma durumları var mı?

Lamı cimi yok çıkıp adam gibi oynayacaklar

Yoksa o statta kötü şeyler olur artık

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya küme de kalmak icin oynuyor

Canini kurtarmak isteyen takimlar herzaman tehlikelidir bunu gecmiste gördük

Takimin stres yapacagini düsünüyorum

Zor gececek yani cünkü sosyal medya baskisi da artacak

Hocadan daha büyük sorun bu kadro net olarak doymuş bir tek Yunus maçın başından beri kendini yırtıyordu.

Sanchez filan komple iptal, Lemina bir tek fener maçlarında var, haftaya şampiyon oluruz ama asıl sınav seneye olacak eğer hoca yine Torreira, Sanchez tutmaya çalışırsa onlada yolları ayırmak lazım.
Evet Davinson v.s. durumları ortada. Ama ezan başında bu kadr alternatifsiz kadroyu yeterli bulmak da hocaya yazar.

Zerre güvenim yok bizim takıma aynı fb maçı öncesi gibi

Takımın canı isterse oynar kazanır ekstra bir yorum yapmaya lüzum yok

Ligin en kötü takımı neyseki rakip en az 3 farklı galibiyet bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt