⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Yine mi kepaze futbol izleyecez. Seyirciyle mi kazanacaz 4 senedir oldugu gibi.

İlk golü yediğimiz an mac biter panik baslar.
İlk yarıdan fişi çekemezsek gecmişmolsun.

Su maci kazanalim mactan sonra sampiyonluk falan kutlamasinlar. Sezon sonu yonetim,hoca dahil herkes degismeli. Futbolcularin yarisindan fazlasi degismeli ama nasil yapacaz bu maddi durumla bilmiyorum. Kim bizim futbolculari ister maaş yükünden dolayi onu da bilmiyorum. Butun yilin emegini bok ediyolar yine. Allahtan rakipler salak da veremediniz sampiyonlugu beceriksiz herifler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su maci kazanamazsak imkani yok son macta 3 puan cikmaz.

okon hoca cidden bıktırdı artık ya. Ya yenemiyorsan berabere kal be adam. haftaya 1 puan bıle yetecektı. Cidden şamp olursak bıraksın yeni bir hoca gelsin

Tribün gazıyla kazansınlar bi zahmet.

Yaw Antalya'yı beğenmiyorsanız da bu adamlar fenerden de puan aldı. Sağ kanatlarındaki adam fena Apoyla dekan kalırsa geçmiş olsun. Az biraz pivot oynamayı bilen forvetleri varsa çok zor maç bak bu kadar söylüyorum.

Ben oyuna girip kafa dağıtacağım. Yoksa bu avarel sürüsüne sövüp ceza yiyeceğim.

Son maç ve puan farkı 1 olarak çıkılmalı bu maça

okon hoca cidden bıktırdı artık ya. Ya yenemiyorsan berabere kal be adam. haftaya 1 puan bıle yetecektı. Cidden şamp olursak bıraksın yeni bir hoca gelsin

Öyle bir oyun bilmiyor ki
Skor tutmaya çalıştığımız her maçta sıçtık
Tek bir oyun biliyor
Önde pres, bekler öne, stoperler yarısahaya
Top kap gol at
Kapamazsan stoperler erken müdahale et

Kendi sahamızdan çıkarken de paslaş paslaş paslaş
Rakip yerleşim hatası yapmıyorsa şişir kafayla indirmeye çalış
İndiremezsen rakip alıyor zaten, tekrar pres

Bir de birileri şapkadan tavşan çıkarırsa iyi oluyor

Yaw Antalya'yı beğenmiyorsanız da bu adamlar fenerden de puan aldı. Sağ kanatlarındaki adam fena Apoyla dekan kalırsa geçmiş olsun. Az biraz pivot oynamayı bilen forvetleri varsa çok zor maç bak bu kadar söylüyorum.

yok hocam 3-4 maçlarını izledim çok kötü takım okan istediği kadar uğraşsın bu maçı bize kaybettiremez

yarın antalya yenerse iyi. birkaç futbolcusuda cezalı our inş.

Alanya ve Kocaelispor onların hedef maçları bu olur hatta direk hedef maçı Alanyaspor maçı olur 2 maçta 6 puan alırlarsa kalırlar.

Valla yarın inşallah alırlar o zaman
Bir de dediğin gibi bol kart temizleme olursa yarın güzel olur
En azından yedekleri falan olmaz sonradan oyuna girecek
Gerçi sçmaya başladık mı en mal rakibe bile yeniliyoruz ya
Hadi hayırlısı

Su halimizi gören Antalyaspor 3 puan icin bile gelir, kaybedecekleri birsey yok bizim macta, zaten kafadan 0 puan yazmislardir bu mac icin, ondan dolayi cok rahat bir mac oynarlar bize karsi.

Geri
Üst Alt