⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Antalya kümede kalır bence ama bugün yenerse iyi olur. Son maçları daha laylaylom. Eyüp Fener ile oynuyor. Evimizde kazasız belasız 3-4 atıp geçmek lazım

Yarım saat oynasak yetecek maç aslında. Takım ne kafada çıkacak merak ediyorum. Bir tane maç oynayacaklar. Sonra ne kutlayacaklarsa ne tatil yapacaklarsa yapsınlar.

Kadro yapacaktım, sıra Davinson'a gelince bir fenalık geldi vazgeçtim.

fark atsak da bu sezon bizim maks. kutlama budur.
O kadar degil ama
Yok yenikapi, yok bitmek bilmez konser, moda zavazingolari vs degil.

Stadda 1 aksam mis gibi kutlar desarj olur gecersin. Onumuzdeki sezon bu sezondan daha tantanali gececek. Gectigimiz koc-mourinho-haciosmani bile zorlayabilir.

1- basarisizligin daha cok istenecek
2- amed organizmasi lige geldi , her hafta olay olma ihtimali var, siyasi seyler daha cok dahil olacak
3- saran gibi biri olmayacak - daha agresif yonetim gelecek karsina mutlaka. Ali koc gibi olmasada daha katakulli modu acik adamalr cikacak ortaya, takimlarindaki defolar artacak ama saha dislarinda daha pis islerle ugrasacaklardir.
4- bu sezonki CL fikturunden daha kirici bir fikstur gelebilir.
5- asiri iyi transfer sezonu gecirmen lazim.

Kisaca, sonucu alip herkesin bi kurtlarini dokup isine odaklanmasi lazim.

O kadar degil ama
Yok yenikapi, yok bitmek bilmez konser, moda zavazingolari vs degil.

Stadda 1 aksam mis gibi kutlar desarj olur gecersin. Onumuzdeki sezon bu sezondan daha tantanali gececek. Gectigimiz koc-mourinho-haciosmani bile zorlayabilir.

1- basarisizligin daha cok istenecek
2- amed organizmasi lige geldi , her hafta olay olma ihtimali var, siyasi seyler daha cok dahil olacak
3- saran gibi biri olmayacak - daha agresif yonetim gelecek karsina mutlaka. Ali koc gibi olmasada daha katakulli modu acik adamalr cikacak ortaya, takimlarindaki defolar artacak ama saha dislarinda daha pis islerle ugrasacaklardir.
4- bu sezonki CL fikturunden daha kirici bir fikstur gelebilir.
5- asiri iyi transfer sezonu gecirmen lazim.

Kisaca, sonucu alip herkesin bi kurtlarini dokup isine odaklanmasi lazim.

valla tam tersini düşünüyorum
4 sene üst üste şampiyonluk geliyor hem de bu rezil tff'ye rağmen
inadına onların gözüne gözüne soka soka kutlamak gerekli

1 hafta 2 hafta kutlarsın
sonra dersin ki tamam bitti
şimdi iç hesaplaşma vakti,

Hayvan gibi maç seçen, tamamen parayla primle motive olan saçma sapan bi takım olduk çıktık

Ugurcan-Boey-Singo-Apo-Jakobs-Torr-Sara-Baris-Yunus-Icardi-Osi

valla tam tersini düşünüyorum
4 sene üst üste şampiyonluk geliyor hem de bu rezil tff'ye rağmen
inadına onların gözüne gözüne soka soka kutlamak gerekli

1 hafta 2 hafta kutlarsın
sonra dersin ki tamam bitti
şimdi iç hesaplaşma vakti,
Taraftardan bahsetmiyorum ya yonetimin gereksiz kasmalarindan bahsediyorum. Hadi 5 yildiz buyuk kalabalik vs istisna idi ama net ve oz kutlamak lazim.

Ceket tayfa kendisini pohpohlasin kutlamasi istemiyorum, sonra cok rahat oluyorlar cunku. Yonetim taraftari cok cepte goruyor, yeri gelince ATM gibi bile bakiyor. Yenikapidan tut super kupa yagmurluklarina kadar bir suru sey var.

Taraftar kutlasin, yonetim diken ustunde hissetmeli biraz.

Asla Samsun'daki gibi oynamayız takımın artık reaksiyon vereceği son bir maç kaldı o da bu maç işi bitirip tatile çıkmak isteyecek herkes

Ya bir takımda Hocaların Hocası böyle biri olursa tabii şamplık zor olur

Onur Bakır

Geri
Üst Alt