⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Murinyo lu sezondaki Kayseri maçı gibi bir maç bekliyorum.

Hakem OÇ olur, net. Adamın bizi doğradığı falan da yok ayrıca sadece kötü denk geliyor. Bu maçta istenmeyen bir sonuçta paşa maçını iho yönetir var a da aziz yıldırımı koyarlar.

Kimi istersin dersen ben Türkmen' i isterim içerdeki maçlara. Çok yönlendirilebilir bir arkadaş.

Ben de türkmeni isterim hakem olarak, kazımcanın el pozisyonu olduğu samsun maçından sonra herhangi bir maçımızı yönetti mi hatırlamıyorum ama bikaç gün önce yazdım totem niyetine o.ç. atanacaktır

Sara lemina yoksa

Tor Ilkay onu yunus mu?
Nhaga tor onu ilkay mi? (Burda sane yunus bay dan biri ikinci yari oyuna girecek sekilde, tahminen Sane yedek, bay ya da yunus yerine girebilir cunku)

Sara lemina yokken kesken nhaga bizde olsaydi oynardi bu mac

Aaa pardon zaten bizdeydi ama sir okan buruk hocamiz daha 15 yasinda göruyor cocugu

Totemciler icin:

1000053583.webp

Benim elim gitmez ama bu mantikta buyuk kazanan fenerli arkadaslarim cok var

sampiyonluk icin daha erken. haftaya oluruz. en azından bizim topcular o kafada.

Neredeyse her Galatasaray yorumcusun da gördüğüm "ligde düşmeyi en çok hak eden takım, çok kötü takım, savunma yapamıyor, 3 haftadır xg 0, en çok xg veren vs..." Yorumları beni çok rahatsız ediyor. Umarım Antalya tarafını gaza getirmekten vazgeçerler.

Neredeyse her Galatasaray yorumcusun da gördüğüm "ligde düşmeyi en çok hak eden takım, çok kötü takım, savunma yapamıyor, 3 haftadır xg 0, en çok xg veren vs..." Yorumları beni çok rahatsız ediyor. Umarım Antalya tarafını gaza getirmekten vazgeçerler.

İşin komik tarafı da hep böyle takımlardan bol bol gol yedik. Asıl korkulması gereken takımlar bizim için tam olarak bunlar.

Bir takım için 6 haftadır kazanamıyor 7 haftadır gol atamıyor dendiğinde tüylerim diken diken oluyor..

Geri
Üst Alt