⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Osimhen ve BAY kart sinirindaymis.

Pasa macina hazirlik icin hakem gorevleri diziyorlar ne olur ne olmaz diye

Iletisimi guclu olan yonetim olsa, birisi baglanir bir yere "Eliniz KOLunuz mu oynuyor yine? Neden aciklanmadi hakemler hala? " diye

Son düzenleme:
1778223078532.webp

İlk 11 çıkabilecek 6 topçu da kart sınırında. Hedef maçları Kocaelispor olacağı için Sami Uğurlu birkaçını saklamak isteyebilir.

Rotasyon yaparlar.

Finalde farklı galibiyet olmalı.

Sara ve lemina yoksa kesin

Ugurcan
Sallai sanch apo jakobs
Tor nhaga
Yunus ilkay bay
Osi

Ile baslayip ikinci yari hangisi yorulmussa kanatlardan onun yerine Sane girer ya da ilkay ortaya yunus merkeze kayar sane girer ortasahadan cikarirsan vs.

Sara ve lemina yoksa kesin

Ugurcan
Sallai sanch apo jakobs
Tor nhaga
Yunus ilkay bay
Osi

Ile baslayip ikinci yari hangisi yorulmussa kanatlardan onun yerine Sane girer ya da ilkay ortaya yunus merkeze kayar sane girer ortasahadan cikarirsan vs.
Adamlar kendi cezasahasında oynayacak ne nhagası falan yaw

Torreira ilkay yeter işte

Lemina sağlam olsaydı da bu 2li çıkmalıydı zaten

Neredeyse her Galatasaray yorumcusun da gördüğüm "ligde düşmeyi en çok hak eden takım, çok kötü takım, savunma yapamıyor, 3 haftadır xg 0, en çok xg veren vs..." Yorumları beni çok rahatsız ediyor. Umarım Antalya tarafını gaza getirmekten vazgeçerler.
Antalya gaza gelse nolur rts? Icerde alanyayi yenselerdi onun bunun gazina gelecegine

Yarin yenemezsek bu antalyanin gazindan degil kendi gevsekligimizden olur

Adamlar kendi cezasahasında oynayacak ne nhagası falan yaw

Torreira ilkay yeter işte

Lemina sağlam olsaydı da bu 2li çıkmalıydı zaten
Hareketli ortasaha olsun diye iste, defansif kalmaya gerek yok. Dedigin de yetmeli fersah fersah.

Hic bizim yarisahada gormek istemiyorum topu 3 4 gol atana kadar, oyle bir mac beklentim var insallah oyle olur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt