⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

adam sürekli bi tahminlerde bulunuyor en az yarısı fiyasko ama kendisi sadece bildiklerini rtleyip yayınca falan hep biliyormuş gibi triplere giriyor

sıraçhana inanılmaz bi orta saha fln diyordu adam :asd:
Oyuncu yorumlarinda tutan yok yav lemoşa da iyi dediydi galiba :asd: Bildigi bu skor vs zaten hep benim gordugum

24 saat sonra 3-0 ile ikinci yariya giriyor olmamiz lazim.

Feramuz'u severim şampiyon olunca humeyni gibi foruma iniş yapacaktır.
Sezonun çalkantılı zamanlarında Feramuz
1000049932.webp

Antalyaspor'a puan vermeyi bırak gol yersek bile büyük kepazelik olur. Geçen hafta iç sahada alanyaya karşı kaleye gidemedi adamlar. Hantal çerçöpleri doldurmuşlar kadroya bi Ballet var hızlı adam onu da tutalım bir zahmet. Samsunun zenciler gibi savunma arkasını delik deşik edecek adamları yok o açıdan rahatım. Kapalı savunmayı açabilirsek gerisi gelir diye ümit ediyorum.

sezonun yarısını 9, tamamını 10 numarasız iyi oynadık, iyi getirdik buraya. sahadaki emeklerimizle saha dışındaki bu aptallıklarımızı en az zararla kapatıp bu almamız gereken maçı alarak sezonu kapatmalıyız. yazın daha doğru akıllarla çok daha akıllı işler yapıp çok daha kaliteli 1 takım çıkartırız umudundayım. 1 sezonun emeği için 10 dakikada gelen 1 şampiyonluk görmek dileğiyle.

Geri
Üst Alt