- 10 Nisan 2013
- 58.557
- 41.702
- 3.943
Ulan canlı puan durumuna göre Paşa’yı yenersek düşüyor bastırın lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan'a kötü diyordum daha kötüsü varmış.Arda cok kotu bu seviyenin oyuncusu degil
Arda niye durduğunu bana şöyle lan
Okan hoca geçen sene sane'de yaptığımız gibi Haziran'da star bir oyuncuyla anlaşılmasını istiyormuş. O oyuncu da Bernardo silva'ymış.
kalan transferlere Dünya Kupası sonrası bakarız demiş
Sallai ne alaka kaç maç kaybettik Sallai yüzündenGidecekler belli
Hiç duygusala bağlamaya gerek yok
Günay
İcardi
İlkay
Kaan
Sallai
Asprilla
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O işin piri Mustafa Sarp'dı. Ondan sonra İlkay'ı gördüm o seviyelerde. Cicaldau da 3üncü gelebilir.Transfer kuralı 1:
Maç içinde topun arkasına saklanan oyunculara teklif götürülmeyecek.
Direkt sgidebilirCok acemi defans oynamayi bilmiyor stoper olmasina ragmen. Gidip 2 sene kiralik bir yerde oynamali.
Bir yere kiralayacan olursa olur. Yoksa şu haliyle olmaz. Yediğimiz golde adam ofsaytı bozmak için 5 metre ayak uzattı yavÇocukta ciddi bi mental eksiklik var öyle böyle değil
Tamam fiziksel olarak çok iyi ama resmen 0'dan futbolun öğretilmesi lazım bu çocuğa
Kendisi bi wonderkid asla olamaz ama işte 27-28 yaşına geldiğinde bi Servet Çetin ayarı stoper olabilir.
Şu Sallai düşmanlığı nedir anlayamadım bir türlü. Ayrıca Günay, Kaan ve İlkayın kapı gibi kontratları var nereye gönderiyonGidecekler belli
Hiç duygusala bağlamaya gerek yok
Günay
İcardi
İlkay
Kaan
Sallai
Asprilla
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi