- 31 Ağustos 2021
- 69.180
- 49.551
- 3.258
Kasimpasa deolasmani lig sonunda OLLLEEEEEY BEEEEEEE
Valla cok sukur rahat izliyorum,onemsemeden.Son maca kalmamasi lazim asla ve asla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasimpasa deolasmani lig sonunda OLLLEEEEEY BEEEEEEE
Valla cok sukur rahat izliyorum,onemsemeden.Son maca kalmamasi lazim asla ve asla
Sen dua et geçen hafta son dakika geldi gol. Osimhen bu takımın herseyiYenilmis olacagiz. Tatsiz bir son.
İnşallah Alper abi de şampiyonluk bile çok önemliydi yani çantada keklik değildi detaylara çok takılmaya gerek yok bu sezon özelindeBari gol atalim
Verim almasına bişey diyemem de geçenlerde bi röportajna denk geldim, öve öve bitiremiyordu. Çok özel bi yetenekmiş.Tam tersi. Böyle adamdan bile verim alan biri iyi hocadır.
FB'nin yedekleri bizden iyi diyebilirizşampiyonluğu fb hak etti diyebiliriz rtaş
Dun yazmistim nobet konusunda, hazir degil fizik olarak kotu durumda oldugu icin boyle. Ustelik suan Sallai gibi ondan daha formda biri olunca mecbur yedek kaldi o da ondan dolayi katkisini goremedik. Iyi bir kamp donemi ile tekrar eski Boey olabilir daha yasi da genc sayilir. Tabi kalip kalmamasi sadece kendisine bagli degil, gidip gelecek oyunculara da bagli.Geldiğinden ber böyle bir izlenim veriyor.
Puan farki 1 olursa gorecegim.FB de attı 2-2
Bir anda kartlar yeniden dağıtılıyor