SL 25/26 H:4 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 31 Ağustos

Farkli kazanmasi gereken maca arda turan ve babelle cikan Fatih Terim sayesinde sampiyon oldu. Billong'u da unutmamali tabi

Son düzenleme:
beşiktaşlı olsam yatar kalkar rahmi koç'a küfür ederdim bunlar pankartını asıyor. oğlu 12 yıldır saptan başka tutamamış kulübü işten anlamasa da ihya ediyor, babası da bunların önüne iki simit atıp tribüne heykelini diktiriyor.

bunlardan da bi yol olmaz, anca galatasaray düşmanlığında yarışırlar sarı laci kuşdaşlarıyla.

Orkun yerine Gedson'u tutup 2 kanat alsalar çok daha iyi takım olurlardı

jekem yenilmiş gene

Beşiktaş uzunca bir zamandır korkunç derecede kötü yönetiliyor. Öyle böyle değil. Gelen giden çakıyor vasat topçuları.

Bunlar bildigin anadolu takimi oldu, ilk 5 zor girerler.
Alanyalilarin yerinde olsaydim mactan sonra Yatakta Kardiyo sarkisini calardim.

Takımı çer çöple doldurup başarı bekliyorlar birde. Siz anca Galatasaray düşmanlığı yapın bu dakikadan sonra başka tatmin olacak birşeyiniz kalmadı

Şu vasıfsızı Candaş gibi saçma sapan adamlar yüzünden profesör ilan ettiler. Herif Sergenle Hagi'yi karşılaştırıp Sergen diyen bir zeka, neden bu kadar önemseniyor anlamak mümkün değil. Sergen yetenekli adamdı amenna ama futbol kariyeri bizim Hasan Şaş'la karşılaştırılabilecek (!) seviyede ne Hagi'si?

Teknik direktörlüğündeki tek başarısı da malum Billong sezonu.

Geri
Üst Alt