⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

Karagümrük de böyle önde basıp çok koştu. Buna çözüm bulması lazım hocanın.

Rezalet kepaze bir ilk yarı. Bu takım ne çalışıyor? Sahada ne oynuyor? 300 milyon avroluk takım Rize'ye diş geçiremiyor. 2 tane rezil kepaze gol yedik allahtan ofsayt.

Biz bu takımla demiyorum bu oyunla bu anlayışla CL'de elek oluruz. Lemina ve Abdülkerim ile CL oynanmaz bu çok net göründü. En az 1 orta saha, 1 sol stoper ve Barış gidiyorsa bir de atletik kanat lazım. Kaleciyi söylemiyorum bile.

Klasik Okan buruk iste, pahali transfer yaptirsa bile takim hala kötü oynuyor, istersen bir 100 milyon daha harciyalim, TD degismedikce bu futbol cok bile, bügün olmasa bir gün Osimhen sakatlanacak bu kosular yüzünden. kanatlar hic calismiyor sifira inip cezas sahasina girip defansin arkasina atamiyoruz bile toplari. verkac yok hic birsey yok, arkadas ne calisiyor bu takim anlamiyorum. Okani gönderemiyorsaniz üst seviye bir yardimci getirin.

soldan sağdan bir kere sıfıra inildi mi? açık kanat iş yapmıyor..

Saneyi bu taktikle imkanı yok iyi oynatamayız.Bayernde gömülü set oyununda sürekli verkaç yapıyordu bu adamlar.

Risk alınacaksa Günay ile almalıyız. Akan oyunda çok eksiğimiz var. Hücuma 2 oyuncu lazım.

Antremanlarımızda ciddi sıkıntı var bence o ilk fener maçındaki oraya buraya ışık hızı ile koşturan lemina ile zayıf ve kondisyonlu bir görüntüye sahip olan sara çok net buna işaret ediyor zaten. Hadi sara'yı anlarım ama lemina gibi bir adamın bu derece yavaşlaması hiç hoş değil.

Yönetime yaziklar olsun. Sahada bir oyuncumuz sakatlandiginda tedirgin oluyoruz. Cünkü iyi bir alternatif oyuncu yok kenardan girecek.

Bu Rize'ye maç sonu doping testi yapılmalı. Hiç ama hiç yorulmadı adamlar, tüm takım at gibi koşuyor. Kondisyonları Premier Ligi orta-üst sıra takımı gibi. Burada bi gariplik var.

@V. Haydar Geven

torrik1.webp
lemina1.webp

torrik2.webp
lemina2.webp
lemina 3.webp

Geri
Üst Alt