⚽ SL 25/26 H:4 | Galatasaray 3-1 Rizespor | MS | 30 Ağustos

Rizenin baskısında çaresizllik yaşıyoruz.
Sane malesef kötüye doğru gidiyor.
Sarayla falan olmaz.net yetersiz adam.
Oyun kötü osimeni beygir gibi koşturuyoruz..Sakatlanması yakındır.
Sadece Rize değil ki, Karagümrük maçı da böyleydi. Maç başladığında bakıyorum, rakip kendi sahasında karşılıyorsa içim rahat ama basıyorsa sıkıntı büyük.

Bizim net kanada ihtiyacımız var

Hem de 2 tane mümkünse

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper, sağ bek ve ön liberoyla kafayı bozmuş bir kitle var. Hücum ihtiyacımız daha fazla. Ortalama savunmayla şampiyon olursun ortalama hücumla şampiyon olamazsın.

Bu nasil rezil bir oyun? önde etkili olamiyoruz defansda durmadan adamlara firsat veriyoruz kici kirik rize bile 2 gol atti allahdan ofsaytdi , CL de bu sacma oyun ile elek ederler bizi

Tutmayacagi belli oyuncular icin hep sunlar bahane edilir ve aynısı sane icin de yapiliyor yapilacak;

Alisma sureci, yeni ulke, yeni kultur
Top gelmiyor
Takim arkadaslari ona uyum saglayamiyor
Yeni saha yeni stad
Vs...

Zaha yüzünden ceza almıştım.

Sane yüzünden almayacağım ama duygularım güzel ifade edilmiş.

Geçen yılki 4.5 ay hiçbirşey oynamayan takım yine gelmiş valla bunu başarmakta zordur helal.

iftira degil ama hocanın tüm acıklamalarını ac bak ortasaha sorularını hep geçiştirdi ,net bir yanıt vermedi
haziranda mertensin yerıne oyuncu diye özellıkle söylüyordu
liste verilmeye 2 gun kaldı
Ee hani kaleci? Kaleciyi de demissin kaleci almak istemiyorum diyen hoca mi var

Oynasanıza !

Ekli dosyalar

• IMG_4246.webp
    IMG_4246.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 3
Psg 15 dk da 3-0 yapmış aradaki uçuk farka göre bizim de aynı olmamız gerek ama nerdeeee

Avrupa da boş dönecez belli, singoya verilen paraya yazık olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik gücü barış tempo barış. Barışın eksikliği hissediliyor köprüyü geçene kadar idare edecez çocuğu. Taktik falan da yok sahada okan çıkın gezin sahada demiş Heralde

Günayın defoları ortaya çıktı orta saha merkezde sara var yunusu neden kanada atmıyorsun hoca.Sol tarafımız yayla gibi.Ayrıca yunustan 10 no olmazzz

Geri
Üst Alt