Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SL 25/26 H:4 | Trabzonspor 1-1 Samsunspor | MS | 31 Ağustos
Samsunun golünün neyine sevindiniz Allah aşkına. O sevinci yaşarken ki mental motivasyonunuzu merak ettim. Trabzon inşallah yarışta kalır. Fenere çelme takacak 2 bilemedin 3 takım kaldı ligte. Trabzon en önemlisi.
Samsunun golünün neyine sevindiniz Allah aşkına. O sevinci yaşarken ki mental motivasyonunuzu merak ettim. Trabzon inşallah yarışta kalır. Fenere çelme takacak 2 bilemedin 3 takım kaldı ligte. Trabzon en önemlisi.
Valla 4-3 luk 3-2 lik galibiyetlerini hatırlıyorum. Jesus döneminde falan. Hemde kritik yerlerde namağlup giderken falan takmışlardı. Unutmam ben bize güzellik yapan takımları. Geçen sene bjk de keza öyle mesela.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.