SL 25/26 H:5 | Beşiktaş 2-1 Başakşehir | MS | 13 Eylül

bilal toure'yi çok beğendim sağlığı düzelsin sezon sonu çökeriz gibi

Basaksehir mal gibi oynadi eyvallah, ama hakem kirmizi uydurmasaydi buyuk ihtimal berabere bitecekti.

Beşiktaş erken kopacakmış hissi verdi bana. Kalite yok. Döve döve yenmeye çalıştılar hakem de yağ sürdü biraz.

Hakemi beğendim bizim maçtaki hakem tam bir gs düşmanı garabet gibi davranıyordu.

Bunlardan bi bok olmaz da o dolu stattan eli boş dönmelerini isterdim.

Haftaya yine çöküşe geçerler. Ara ara böyle mal takımlar geliyor götleri kalkıyor jimnastikçilerin de.

bitik başak karşısında bile ıkındılar

kırmızı ağır kabul ama ben bu tür durumlarda ilk suçu oyuncuda buluyorum senin sarın var hakem topu at diyor doğru düzgün at gitsin işte kaşımaya gerek var mı?
Attı işte adam daha ne yapsın renktaş

Adamın arkası dönük diğer topun oyunda olduğunu görmüyor

Gördüğü zaman da atıyor işte

Çok net eyyam kartı yani

kırmızı ağır kabul ama ben bu tür durumlarda ilk suçu oyuncuda buluyorum senin sarın var hakem topu at diyor doğru düzgün at gitsin işte kaşımaya gerek var mı?
Attı zaten, top toplayıcı da aldı gitti. Bjk'nin lehine olunca bukadar ince ayrıntıya bakar ancak. Bunun adı bjk'yi kayırmak için aranmaktır. Kötü niyetli hakem istese her maç 10 tane sarılık hareket bulur böyle

Bırak 3 puanı 1 puanı bile haketmediler şaka gibi Sergen balı

Barış Alperin bir kucağına bilal toureyi diğerine chernyi alır o derece bir güç Aslanım benim

Geri
Üst Alt