SL 25/26 H:5 | Beşiktaş 2-1 Başakşehir | MS | 13 Eylül

Adamlar tek kulvarda oynayacak bir tek bek konusunda ciddi eksiklikleri var onun hariç kadroları gayet yeterli gözüküyor. Bu sene fenerden daha çok beşiktaş rakip olabilir.

Sergen geldi iç saha maçı transferler filan bir gazla oynadılar ona rağmen 1-0 dan sonra 5 dakka gol yemese başak maç gitmisti

Uzun vadede her maçı böyle oynayamazlar kadroları yeterli filanda değil Anadolu deplasmanlarindan sağ çıkamazlar

Beşiktaş'tan bir yol olmaz fener dagilirsa belki 2. Olurlar

Sergen geldi iç saha maçı transferler filan bir gazla oynadılar ona rağmen 1-0 dan sonra 5 dakka gol yemese başak maç gitmisti

Uzun vadede her maçı böyle oynayamazlar kadroları yeterli filanda değil Anadolu deplasmanlarindan sağ çıkamazlar

Beşiktaş'tan bir yol olmaz fener dagilirsa belki 2. Olurlar
Oyuncu ve takım performanslarını yükseltebilir belki sergen zaman ilerledikçe. Tek kulvarda oldukları için ciddiye almak lazım

Bjk okadar transfer’e ragmen hala kötü durum da oyun olarak

Bugun ki mac sadece özgüven olarak yükselmelerini saglar ve futbol da özgüven cok önemli

Zorlu bir fikstürleri var yani puan kayiplari gelecektir ama ekstra puanlar cikarirsalar ligde son döneme kadar yarista kalabilirler tek kulvar oynayacaklari icin

Sergenin sampiyon olduğu yıl karşısında rakip yoktu ,sergen agresif bir karakter extra puanlar alabilirler ama extra puan kayiplarida cok olacaktır, ortasaha ve bek olarak zayıflar.

Oyuncu ve takım performanslarını yükseltebilir belki sergen zaman ilerledikçe. Tek kulvarda oldukları için ciddiye almak lazım
Zerre ciddiye almiyorum taylan cicaldau filan oynarken bile bize rakip olduklarinda averajla sikeyle hataya 8 tane atarak ite kaka gittiler
Bir halt olmaz keske fener yerine bunlar gelse rakip olarak

Loser kimliği Fb'ye kıyasla daha az ama bunlarda
Ya yok be bunlarin fener kadar kafaya oynamadigi icin oyle geliyor ogun vurdugumuz gol olsa malatyaya 5 atip sampiyonduk hatay 8 yerine 7 yese sampiyonduk bala gote oldular
Ben bir 2003 hatirliyorum baskada hatirladigim yok bunlar oyle bir camia ki
Hakem destegi fener kadar olmaz
Ic sahada en kotu takima kaybederler

Geri
Üst Alt