⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

iğrenç ters bir rakibe karşı (istanbul semt takımları her zaman ters geliyor bize)
iğrenç ters bir sahada (zulümpiyat)
iğrenç ters bir zamanda (milli ara dönüşü)
iğrenç ve ters bir durumda (osi yok, barış'ın durumu malum)
iğrenç bir maç oynadık.

bu maçın zor geçeceği bariz belliydi.
bu koşullarda kazanmak önemliydi.

cl öncesi rotasyonun da dibine vurduk. a.kutucu, berkan falan bitirdi maçı.

barış iyi göründü.

gs'ın zekatı bile bu lige fazla.

şimdi fb düşünsün. ts maçına 8 puan geride çıkıyor.

Hakan için kafayı yememin sebebi tamamen sara'nın bu haliydi bu arada , keşke alsaydık en azından lig iyi geçerdi ya
Biz torreira'nın yanında her zaman lemina tarzı kesici ve tutucu oyuncu kullanmalıyız bence. Bizim oyunumuza o tarz adam uygun ve torreira'nın performansı da artıyor

Seviyorum bu takımı. Hem kötü oynuyor hem de gol yemeden 3 puan alıyor.

Barış'a bencil ve kendini beğenmiş diyenler var
Futbol uleması gibi takılıp milleti aşağılayanlar , futbolcularımıza kin kusup 'yav ben yanılmışım bu adam konusunda' cümlesini kurmaktan bile aciz kişiler kadar kendini beğenmiş değil bence Barış

Barış'a en başından beri inandım, kırıldım öfkelendim ama asla vazgeçmedim. Şimdi gururla izledim. Şahane idi aslanım.

İlkay 10 numara pozisyonunda çok sıkıştı, Sara çıktıktan sonra orta sahada sazı eline aldı.

Takım iyi oynamadı diye kızıyoruz ama karşıda 11 kişi ile otobüs çekmiş bir takım,berbat bir zemin ve stadyum vardı.
Mili ara denen saçmalık ta üstüne gelince böyle oldu.
Genelde bu tip maçlarda puan kaybı olurdu.O bakımdan iyi sonuç.

Gol atmasına rağmen bu maç ilk yarıda bitmediyse nedeni İcardi. Daha hazır olmadığı belli, yaklaşık 1 aya hazır olacak bir görüntüsü ise var. Önümüzdeki ay bir milli ara daha var o milli aradan sonra hazır olacaktır. Bu maçta özellikle ilk yarıda yarardan çok zarar verdi takıma. İcardi yerine Barış ile başlasaydık ilk yarıdan çözerdik maçı. 2. yarı daha iyi oynadık ileride Barış'ın girmesi direk oyunumuzu etkiledi. İyi galibiyet.

Frankfurt maçında Barış ı yazar, sonra 11 imi yaparım.

Barış'a bencil ve kendini beğenmiş diyenler var
Futbol uleması gibi takılıp milleti aşağılayanlar , futbolcularımıza kin kusup 'yav ben yanılmışım bu adam konusunda' cümlesini kurmaktan bile aciz kişiler kadar kendini beğenmiş değil bence Barış
Osimhen farklı mı yav. Boş muhabbet

iğrenç ters bir rakibe karşı (istanbul semt takımları her zaman ters geliyor bize)
iğrenç ters bir sahada (zulümpiyat)
iğrenç ters bir zamanda (milli ara dönüşü)
iğrenç ve ters bir durumda (osi yok, barış'ın durumu malum)
iğrenç bir maç oynadık.

bu maçın zor geçeceği bariz belliydi.
bu koşullarda kazanmak önemliydi.

cl öncesi rotasyonun da dibine vurduk. a.kutucu, berkan falan bitirdi maçı.

barış iyi göründü.

gs'ın zekatı bile bu lige fazla.

şimdi fb düşünsün. ts maçına 8 puan geride çıkıyor.
+ Onana velim Başkomser Ziverim 👀😍

Geri
Üst Alt