⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Icardinin durumunu göreceğimiz mac he.

Milli ara da alt yapi ile yapilan hazirlik macinda forvet icardi arkasinda ilkay oynamis

Cikan haberlere göre hoca iki oyuncu’nun uyumunu begenmis

Osimhen yoksa ve icardi kadrodaysa bence de oynamali cünkü sadece antreman ile degil mac temposu ile de eski formuna dönebilir

Bakalım görelim madem icardiyi ve durumunu 11 çıkıyor madem. Eyup gibi bir takimda da çikmasa baskasinda çıkamazdı zaten herhalde.

Herkes gereksiz yere Frankfurt maçına hypelanmış vaziyette. En sevmediğim iş. Her zaman önce ilk maç önemlidir. Şunu bir anlatamadık gitti.

Cl işini çok seviyorum. Ancak Cl'in taraftarın üzerindeki şu etkisini hiç sevmiyorum. Yoruyor.

Gündüz maçı, rakip eyüp, hocası fbli, stat olimpiyat, forvette psikolojisi sıkıntılı barış var, cl maçı öncesi, Açıkçası puan kaybı için bütün doneler oluşmuş durumda, umarım kazanıp atlatırız şu maçı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes gereksiz yere Frankfurt maçına hypelanmış vaziyette. En sevmediğim iş. Her zaman önce ilk maç önemlidir. Şunu bir anlatamadık gitti.

Cl işini çok seviyorum. Ancak Cl'in taraftarın üzerindeki şu etkisini hiç sevmiyorum. Yoruyor.
Eyüp maçı bitmeden o maçın konusu açılmamalıydı.

Geri
Üst Alt