⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Okan Buruk'un bu maçı büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi öncesi bir hazırlık olarak değerlendireceği için, bana göre Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i şu şekilde olacaktır:

Uğurcan

Singo - Sanchez - Apo - Eren

Torreira - Lemina

Yunus - Sara - Sane

Barış Alper

İlkay, yeni geldiği için yedeklerden başlayabilir.​

kolay gibi görünen çok zor maç, selçuk şahin puan almak için herşeyi yapacaktır, otobüs çekecektir, Osimhen'in de olmaması çok sıkıntı Barış'ın mutlaka oynaması lazım

Okan Buruk'un bu maçı büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi öncesi bir hazırlık olarak değerlendireceği için, bana göre Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i şu şekilde olacaktır:

Uğurcan

Singo - Sanchez - Apo - Eren

Torreira - Lemina

Yunus - Sara - Sane

Barış Alper

İlkay, yeni geldiği için yedeklerden başlayabilir.​
Singo milli takımdan geç gelecek. Sallai cezalı olduğu için dinlenme şansı buldu. İlk 11'de olacaktır. Singo'yu belki ikinci yarı atar oyuna.

İlkay takımla beraber çalışıyor. Çok yüksek ihtimal 11 başlayacaktır. Frankfurt maçına hazırlık olur dediğin gibi. İlkay'ı 11'de bekliyorum.

Barış Alper 11'e dönüyor sanırım
Haberler arttı

uğurcan-singo-sanchez-abdülkerim-eren-torreira-sara-ilkay-sane-yunus-icardi

Takima geri dönen Svit Seslar haric Eyüpspor'un hücum hatti hep bizim gecen yillardan bildigimiz eski oyuncular.

Eyüpspor'u gecmeliyiz.

Eyup deplasmani demeyelim. 22bin taraftarimiz dolduracaktir yerlerini. Bahane yok maci kazanmaliyiz

Osimhen yoksa ilk 45 dakika BAY ile başlayalım

cumartesi olması iyi olmuş

Uğurcan
Sallai Davinson Abdülkerim Eren
İlkay Torreira Sara
Sane Barış Yunus

bu şekilde çıkarız

Barış özür dilemeden ilk 11'de oynatılmamalı.Daha sonrasında diğer oyuncular da bu tarz takılmaya başlayabilir..

Geri
Üst Alt