⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

batuhan kolak diye biri hakem

Kerem Demirbay: "Bu hafta Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray ile oynayacağız. Şampiyon ile oynayacağız. Galatasaray maçı için seviniyorum. Çünkü orada çalışanları ve kardeşlerimi görmek beni mutlu ediyor. İnşallah kazasız belasız bir maç olur. Şunu söyleyeyim. Biz Galatasaray karşısında sahaya çıkıp saklanmak istemiyoruz. Amacımız çıkıp futbol oynamak. Elimizden geleni yapacağız." (TRT Spor)

Kerem Demirbay: "İlkay Gündoğan çok delikanlı bir adamdır. Tam bir ağabey. G**tü başı ayrı oynayan bir insan değil." (TRT Spor)

Eyüp'ün kadroya bakınca savunma tarafında derli toplu oyun oynaması imkansız. Muht belirttiği gibi açık oynayacaklardır.

En az 4 gollü galibiyet alırız.

Okan Buruk'un maç önü röportajındaki ilk cümleleri transfer dönemi bitti, mutluyuz, transfer dönemleri yorucu oluyor vs. olacaktır.

Singo ve İlkay mutlaka ilk 11 başlamalı bir an önce takıma adapte olmaları gerekiyor İlkay'ın oyun aklına ihtiyacımız var

sensiz geçen günlerin

Mac saati gelmiyor kendimi vurucam. Milli ekipsiz bir dunya istiyoruz.

Sallai takimin en form da oyuncularindan birisi

Simdilik yedek kalacagini zannetmiyorum

Hafif bir rotasyon olabilir cünkü milli takim dan gec dönecek olan oyuncular var mesela sanchez,lemina ve singo

Veya rotasyon’u ic saha da düsünebilir hoca cl dönüsü

Rotasyon kesinlikle sart yoksa ocak ayina dogru düsüs baslar gecen sezon oldugu gibi

Geri
Üst Alt