- 22 Ağustos 2010
- 32.707
- 37.463
- 3.033
Alamancılar paralarını Doyçe bank'a mı yatırır?Kerem Demirbay maçtan önce g*t demis cezalı olması gerekirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamancılar paralarını Doyçe bank'a mı yatırır?Kerem Demirbay maçtan önce g*t demis cezalı olması gerekirdi
Başlıyo dünyanın en güzel ligi milli denen ara bitti modumuz bu
Ugurcanin gol yeme ihtimali yok.
gayet iyi bi kadroBein Sports'un verdigi muhtemel 11'e göre yedekler:
Günay Güvenc
Wilfried Singo
Metehan Baltaci
Arda Ünyay
Kazimcan Karatas
Mario Lemina
Berkan Kutlu
Yusuf Demir
Ahmed Kutucu
Baris Alper Yilmaz
Tarihimizin en iyi transfer dönemi geride kaldiktan 1 gün sonra 3 oyuncu kadroda yokken olusan yedek kulübesi dikkat cekiyor.
Zaniolo'yu gönderip yerine kimseyi almadilar. Rotasyon eksik dedik ama dinletemedik.
Deplasman tribününde olacağımızı kim söyledi?neden millet bu maça gelmiyor 6 bin bilet satılmış maç yarın
Var mısın iddiayadaha dün ilk idmanına çıkan legowskinin yaptığı ortada boşa çıktı ve arka direkte thiam kafayı vurdu bile maalesef
Var mısın iddiaya
Yok yaw 1 ay ugurcan fotosu kullanacankanka kupona bastım ztn son paramı şimdi senle double or nothing yapacak kasa kalmadı. Ceza için iddiaya girek desem zaten 1.5 aydır post atamıyorum ban yemekten
Yok yaw 1 ay ugurcan fotosu kullanacan![]()
milli takımda yediği golü gördün mü onananın :dTamam kabul. Gol yersek de sen 2 hafta onana avatarı koyarsın
milli takımda yediği golü gördün mü onananın :d
Tamamdir ben de 1 ay onana kullanicamTamam kabul. Gol yersek de sen 2 hafta onana avatarı koyarsın

Aa öyle mi Hayrim bilmiyordum, öyleyse bende bir gaita baktırayımGüvenioz tahlillerine Mete president