Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.668
- 90.257
- 5.003
Yokheyecan var mı aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokheyecan var mı aslan
eve gitmeBoku yedik maçın 5te olduğunu unutmuşum evde misafir var 6-7 arasi kaçacaklar. Sonrasında maçı izlerim diyordum. Evde misafir varken tek galibiyetimiz yok![]()
Katılıyorum biraz ama, şu mactada 11 olmayacaksa. Herifi niye göndermedikte yedek bir santrafor almadik derim bir yandan da.icardiyi çok sevmeme rağmen ,onun oynadığı maçlarda eksik oynarız, bu yüzden duygusal bakmamak lazım
Bu Galatasaray'ı senin misafirler bile durduramaz renktaşBoku yedik maçın 5te olduğunu unutmuşum evde misafir var 6-7 arasi kaçacaklar. Sonrasında maçı izlerim diyordum. Evde misafir varken tek galibiyetimiz yok![]()
Siyah ekran paylaşım antrenmanlara falan çıkmadığın için biz senden özür dileyip bizi affetmen için de yalvaralım mı gıral?
Yeni nesil topçulardaki bu aşırı hassasiyet işini sevmiyorum. Futbolcuysan tribün tepki de gösterir, ıslıklar da. Sen yine aslanlar gibi çıkıp topunu oynayacaksın.
Usta totem evde maçı eşimle tek başımıza izlemek nasıl eve gitme yaveve gitme
daha huzurlu olduğu kesinDiger sporlarlarin futboldan daha keyifli oldugu gerçegi yansıtmamaktadır.
O sporlardan ziyade bizim peşimizde süruklediğimiz bir şey. Süperlig vb ile ilgiyi kesip avrupa futbolunu takip edersen futbolda voleybol , basketbol vs gibi daha huzurlu olur yani.daha huzurlu olduğu kesin
Fener denen şer örgütünün rekabetin unsurlarından biri olduğu her sipor dalı kepazeliğe, husumete, her türlü rezalete açıktır.daha huzurlu olduğu kesin
Misafirleri derhal ihbar et renktaş başka kurtuluş yolu yokBoku yedik maçın 5te olduğunu unutmuşum evde misafir var 6-7 arasi kaçacaklar. Sonrasında maçı izlerim diyordum. Evde misafir varken tek galibiyetimiz yok![]()
Sizin evde gaz sızıntısı olabilir renktaş bence hemen evdekiler binayı terk etsin.Boku yedik maçın 5te olduğunu unutmuşum evde misafir var 6-7 arasi kaçacaklar. Sonrasında maçı izlerim diyordum. Evde misafir varken tek galibiyetimiz yok![]()