⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

kafa olarak maçta degiliz bireysel sallamaya gerek yok

icardi haric

Icardi’yi çıkarıp Barış’ı ileriye atmak lazım boğuşa boğuşa 1 gol atar en az

Renktaş şu an bu maç Apo veya Eren fazlalık, ikisinden birinin çıkıp savunmayı 3'leyip hücuma ekstra adam atmak fayda getirir diye düşünüyorum.

İkinci yarı mesela şöyle bir şey olsa çok farklı bir oyun döner, Apo ve Sane'yi çıkartıp yerine Singo ile Barış'ı dahil ederdim.

Singo Sanchez Eren
Sallai Torreira Sara Barış
Yunus İlkay
İcardi

Ön alana Onyekuru tarzı bi kanat oyuncu şarttı. 150 m euro harcayıp eldeki yedekleri mutlu etmek için eksik bölgelere oyuncu alınmadı. Uğurcan bonservisi nedeniyle üzerinde çok baskı olacak bunu kaldırabilirmi soru işareti. Yoksa kötü kaleci değil.

en etkili oyuncusu sakat olan bir tane düzgün santraforu olmayan takıma gereğinden fazla pozisyon verdik neyini oynatmamış oluyoruz anlamadım ? Adamların planı bu zaten bekleyip hızlı çıkmak komik komik şeyler yazmayın ya

Tarihimizde Fatih hocadan bu yana en dominant teknik direktör olan bir adam kovulsun yemek yaptırcam lokma döktürecem falan demek saçma bir durum

TV den nasıl gözüküyor bilmiyorum ama İcardi ve Sara takımı net sabote ediyor, birebiri oynayan tek adam yok, sürekli garantiye yana oynuyoruz.

Demekki neymiş, Montella gibi hepsini oynatayım dememek geriyormuş. Eyüpspor bizim rakibimiz değil. Şu maçta 1-0 öne geçmek 3 puanı almakla eşdeğer sayılır. İkinci yarı doğruları yapıp şu kolay maçı almamız lazım

Hala icardiyi sahada tutuyor akıl tutulması mı yaşıyorsun hoca ne yapıyorsun sen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Icardi'nin sol kolu iğrenç duruyor o kapkara dövme ile.

Kilidi acmakta zorlaniyoruz. Bu tür durumlarda bireysel hareketler golü getirir. Yunus neredeyse öyle bisey yapiyordu ama sanssizlik iste.

Icardi statik kaliyor. Baris lazim.

Ağa adam kosamiyor. Onu geçtim hamlede yapamıyor gucude yok
Lan güçle ne alakası var. Şuan ürkeklik var üzerinde. Saçma sapan çıkarımları bırakın artık yahu.
Bacağı koptu adamın 9 ay önce siz niye sürekli şu olay yokmuş gibi davranıyorsunuz ki.

Sahada ofans hattındaki en iyi oyuncu şuan herif.
+ Kornerlerde 3 top uzaklaştırması var.
Sane, İlkay sahada yok. 10 gün önce city idmanında değil de danimarka 3.lig antrenmanından gelmiş gibi duran bir İlkay var.
Maçı maçına göre yorumlayın dayı. İçinizdeki futbolcu öfkesini bir kenara bırakarak.

Geri
Üst Alt