⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Baris su bencilligini atsa üzerinden cok ileri gidecek. Örnegin ahmete atmadigi pas. Orda pasi atsa golü atmaktan daha fazlasini yapmis olacak.

Barış bugün gol atmak istedi
İnsanların -Barış tepkili oynuyor- algısını yıkmak için ekstra efor sarf etti ve heyecanlıydı doğal olarak
Bilinçli yaptığı bir hareket değil bence pas vermemesi

Gülüyoruz ama takimi takim yapan ve birlik getiren öyle yerlerde pas atmaktan geciyor. Bazi yerlerde su bencilligi birakmali. Yinede eskisine göre kafasini kaldrip pas atiyor örnegin yunusun golü.

Ve tabiki gol atmak istedi bu olaylardan sonra ekstra motive oldu yinede orda pasini at kaanin dedigi gibi.

Çetin 1 maçtı takılmadan geçtik önümüze bakalım derim

Kötüydük ama bu maç ölçüt değil

Milli maç dönüşü, laubalilik düzeyi yüksek, uyuz bir zamanda uyuz bir stadyumda oynanan bir maç idi. Çeşitli gündemlerden ötürü dikkat dağınıklığı olabilecek faktörlerin sayısı da fazla idi

Önümüzdeki maçlarda (Konaya, Alanya dep, Bjk + CL maçları) ekibimizin et-balık spektrumunda nereye düştüğüne dair daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz

Stattan net göründü. Bilmiyorum TV’de ne kadar gördünüz ama hakem denen andaval sürekli ortalarda dolaşıp durdu. Bir pozisyonda İlkay’ı yine yeniden engelleyince itti hakemi hatta. Sanki bir bok görüp karar vereceklermiş gibi oyunun içindeler

Barış oyuna girdikten sonra oyunu kazanabiliriz frekansına geçtik. Orada kutucunun koşusu kadar Yunus un da sağa açılması Eyüp defansının göbekten iyice açılmasına sebep oldu. Barış ın Ahmed e yaptığını Ahmed in yapmaması golü bulmamızı sağladı.

İlk yarı çok statiktik dediğin gibi bu defans çizgisini daha geride kurmaları ile akalı. İlk yarı onlar geçiş kovaladı.

Bu arada İlkay 10 numara pozisyonunda kayboldu ve Sara çıktıktan sonra kendini buldu, sen ne düşünürsün Canım?
Sara ve ilkaya hareketli kanat ve hucumcular lazim.

Asiri oldugu yerde oyun oynadik ilk yari.

Ligde boyle maclar olacak fazlasiyla

Barış 30 dk da Selçukspor un ebesini laciverde boyadı
Barışın ne kadar üst düzey özellikleri varsa bir o kadarda olumsuz özellikleri var.Olumlu özellikleri olan fizik güç,mücadele ve bu fiziğe göre hızı bu ligde onu farklı seviyelere çekiyor.
Aklın yolu bir.
Malesef saneden ümidim azalıyor.Bu yıllık ücretler falan inanılmaz.Ben saneyi bayernin takımda tatmak istemesine inanmıyorum.başka bir takımın talip olmasına inanmıyorum.Buraya daha genç, daha fazla fark yaratacak birisini alabilirdik diye düşünüyorum.
Yunus net olarak sanenin önünde.
Yunusun ayrıca son haftalarda saha içi değilde saha dışındaki tavırlarını alkışlamak lazım.Helal olsun.
Ayrıca orta sahaya bir tane hızlı driplingci bir adam lazımdı.

Biz bu ligde böyle maçlar çok oynayacağız.Bu yüzden en büyük eksiğimiz sol stoper söylemleri falan doğru değil.Evet apo avrupada yeterli olmayabilir.Ama bizim bu konuda en büyük sorunumuz takım savunması ,sahaya yayılma falan.preside doğru yapamıyoruz.Şurası bir gerçek istediğimiz kadar transfer yapalım okan buruk hala takımı sahaya doğru yayamıyor.Hadi skoru bulana kadar zor oluyor ama skoru aldıktan sonra bile geride doğru duramıyoruz.Maç 1-0 rakiplerin bomboş geldiği rahat rahat ortalar yaptığı anları çokca yaşıyoruz.

İlkay şu haliyle bile saradan üç gömlek üstün oyuncu.İlkayın duran topları kötü.sara İlkaydan tabiki iyi bu konuda.Fakat saranında bu konuda abartıldığını düşünüyorum.Bizde çok ciddi hava toplarında etkili adamlar var.bu gerçeğide bilmek lazım.Mertensde artırıyordu.Sallaiininde ortalarından tehlike yarattığımız ve gol attığımız çok oldu.

Sara ve ilkaya hareketli kanat ve hucumcular lazim.

Asiri oldugu yerde oyun oynadik ilk yari.

Ligde boyle maclar olacak fazlasiyla
Sane ve Yunus çok fazla içeri girdi, Sallai ve Eren nispeten düz oyuncular. Barış girdikten sonra çizgiye gelmesi daha geniş oynamamız ile birlikte maçı çözdük.

Hoca, Sane ye içeri gir diyor belkide ama o da orada kayboluyor..

O 1 gol can sıkıyor işte

20250913_000459.webp

sane flop oldu

bu düzelmez gibi

bu böyle değildi
aldımı topu çizgiye kadar iner kimse topu ayağından alamazdı

neyse bir 4-5 maç daha bekleyeceğim sövmek için

ilkayda iyi değildi ama ilk maç ona 10 maç vereceğim

#singosolstopere diye hashtag başlatacağım bundan sonra
apoya full mobbing uygulamayı
forvet rotasyonuna alacağız seni diye kandırmak lazım :)

uğurcan kötüydü her topu sektirmesi gıcığıma gidiyor
zaten önyargılıyım hiç beğenmiyordum
baya şöyle 2-3 maçı kurtarmadı lazım acilinden

Takıma atletizm getiren hiçbir eleman olmamasına rağmen bir şekil alıyoruz maçı bu sene max. 2 beraberlik 1 mağlubiyet yazıyorum o da şampiyonlar ligi dönüşü diye.

Geri
Üst Alt