SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

trabzon sağ bekte gerekirse visca oynatsın ama ozan tufan oynamasın, geçen fb maçını ozan ve mendy satmıştı

Ederson mu Onana mi siçacak merakla bekliyorum.

Maçı 15:00'te oynatın, akşam milli final var, de hadi.

TS, FB maçlarının psikolojisini kaldıramıyor maalesef. Bireysel kalite olarak da fark yaratan çok fazla oyuncusu yok. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum bu maçtan. Yeni TD gazıyla ilk 3-4 maçı rahat geçerler muhtemelen.

Tekke gecenki kadikoy maçinda rezaletti yine öyle olursa ayni sekilde farkli kaybederler.

Onana devleşir

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük olaylara gebe bir maç

Hele bu maç Trabzon'da olsaydı muhtemelen Tedesco ilk maçtan 10 kilo bırakırdı altına

Fatihin artık tescillilere karşı kendini göstermesi lazım. Bu maç büyük fırsat. Ozan falan oynarsa puan kaybı zor olur. Tek umudum onachu. Eleman anomali. Batagovun devlesecegi maç olacaktır. 70 80. Dakikalara berabere giderse bir umut ts yenebilir

Umudum yok, ama sırf Ali Koç'a patlasın diye Trabzon puan(lar) alsın arzusundayım.

fener kazanır ve ali koç başkan kalır ya da fb puan kaybeder ali koç gider, düşük opsiyon fb puan kaybeder ve ali koç kalırsa enfes olurdu, ama işin sonucu 4-5 atarlar trabzona

fener kazanır ve ali koç başkan kalır ya da fb puan kaybeder ali koç gider, düşük opsiyon fb puan kaybeder ve ali koç kalırsa enfes olurdu, ama işin sonucu 4-5 atarlar trabzona
Alanya maci hic hesaba katilmiyor o denklemde bu arada.

Yeni transferleri olmayinca baya eksik bir kadro ile oynayacaklar onlarla aslinda.

Geri
Üst Alt