SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

adamlarin hem golü iptal ediliyor hem 10 kisi kaliyor, sonra da oyun bekliyorsunuz
trabzonspor 9-10 kisi puan almaya calismis olamaz, adamlar orta sahasiz ve sag beksiz mac oynuyor

Ugurcana 30 milyon vermekten ziyade belese onana kiralamak daha mantikli olurdu evet

O parayla hakan ve sol stoper cözerdik iste

Ts'de eski kalecileri kalede olsaydı şu anda fenev önde olabilirdi

Acı ama gerçek bu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onana'yi surekli argumansiz sekilde pohpohlamayi birakalim, bizde maci izliyoruz gorende muazzam mac oynuyor zannedecek. Ne yapti sanki 35 dakika da?

İptal edilen golü yeni gördüm la adamın kolu değdi diye faul vermişler, bu tip şeref yoksunu pozisyonların içinde Skriniar oluyor hep nedense.

40-45 segmenti geliyor.
Hakeme siparis dakikalari.
Devre 0-0 bitmeli

Onuachu’nun boyu sikilmişyar ın boyundan uzun yükselirken koluna kafasını sokuyor aynı Mustafa muhammedin kk pozisyonunda ankara gücü maçında futbolcunun dirseğe kafa atması gibi.

Onanayi alsaydik Afrika kupasina Onana, Osimhen, Lemina, Singo, Jakobs yollardik ne güzel olurdu degilmi?

Trabzon’un attigi golde VAR nasil karisabiliyo ben onu anlamiyorum. Acik ve net bi faul mu vardi pozisyonda da hakemi davet ediyosun sen hemserim hayirdir? Hakem sahada görüp pozisyonu faul calsa neyse de adam ya da gordu o sekilde karar verdi niye davet ediyosun sen orta hakemi. Herseyde olduğu gibi burda da yanlis kullanim mevcut. VAR her tartismali pozisyonda hakeme oneride bulunma yetkisinde degil bunu bi turlu kavrayamadilar ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts'nin siyahi bir kanadı var

Kontrada o yakalarsa atar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt