SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

Iptal edilen golu gordum bunlarin gecen senede buz gibi golunu yemislerdi. Yine yemisler

tipini görünce cinleniyorum seni ben anani …. kerem seni bizim macta aglatmayanin da

Su calimi yemezsin ama ya

Bu şekilde gitse bile götünden penaltı uydurur 90 da daha çok üzülürüz. Namussuz bunlar

türk ligini oldugundan daha rezil rüsva gösterenler bu garabet türk hakemleridir. var dahil 4. ve 5. hakem bile yabanci olmali. bu hakemlerin hepsi emekli edilip bir daha amatör küme maclari bile yönetmemeliler. ispanya'dan 6'yi az bile yedik. ota boka faul ve kart uyduran bu hakemlerin verdikleri kararlarin %1'i avrupa'da verilmiyor

Bu türk takımlarının tek kırmızıda daha 20.dk da oyundan düşmesi aşırı şaçma
70 de düşsen neyse

Trabzon’un attigi golde VAR nasil karisabiliyo ben onu anlamiyorum. Acik ve net bi faul mu vardi pozisyonda da hakemi davet ediyosun sen hemserim hayirdir? Hakem sahada görüp pozisyonu faul calsa neyse de adam ya da gordu o sekilde karar verdi niye davet ediyosun sen orta hakemi. Herseyde olduğu gibi burda da yanlis kullanim mevcut. VAR her tartismali pozisyonda hakeme oneride bulunma yetkisinde degil bunu bi turlu kavrayamadilar ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener maclarinda hakemlerin tek görevi fener lehine karar bulmaktir

Fenerlilerin her türlü pisliği yapması serbest tabii

1 penaltı + kırmızı daha gelir. Bu maçta puan kaybı için ağır gerzeklik yapmaları lazım

10 dk once basmayi gormemezlikten gelmese ismail atilmisti iste simdi

Aferin savic. Oyunu çirkinleştirin bu ipnelere karşı

Kerem her topu eziyor la gram değişmemiş:d

İlk 12 dk uzar mi golle iceri girilsin diye?

İsmail malı durumu dengeler inşallah diyeceğim de 3-4 tane kırmızılık hareket yapması lazım ki kırmızı verebilsin bunlar

Geri
Üst Alt